Ez történik a testeddel, ha minden nap fahéjas mézet eszel!

Talán hihetetlennek tűnik, de ez az olcsó kombináció szinte minden betegségre jó. Mutatjuk mire, milyen arányban kell összekeverni ezt a két csodás alapanyagot.

Nem kell belőle sok, teába, vízbe téve is megihatod, de akár kenyérre is kenheted. Fogyaszd el reggelire vagy tízóraira.

Ezt teszi a testeddel!

Koleszterin
Keverj 2 evőkanál mézet és 3 teáskanál fahéj egy nagy csésze teába. Egy-egy csészényi után már mindössze két órával 10 \%-kal csökkenni fog a koleszterin értéked.

Ízületi gyulladás
Adj 2 evőkanál mézet és 1 teáskanál fahéjat 1 pohár meleg vízhez. Igyál meg egy ilyen adagot naponta kétszer, lehetőleg este és reggel. Rendszeres fogyasztása csökkenti a krónikus ízületi gyulladást.

Megfázás
Keverj össze 1 teáskanál mézet és negyed teáskanál fahéjat a megfázás kezelésére. Vedd be ezt a keveréket minden reggel három napon keresztül, hogy megszabadulhass az orrdugulástól és a köhögéstől. (Ha szükséges, folytasd még egy-két napig a „kezelést”.)

Immunrendszer
Fogyassz kevés fahéjjal ízesített mézet minden nap, hogy erősítsd az immunrendszeredet, így kivédheted a baktériumok és vírusok támadását.

Influenza
Az orvosok is egyetértenek abban, hogy a méz olyan természetes anyagokat tartalmaz, amelyek megölik a vírusokat és hatékonya az influenza elleni védelemben. Fogyassz el 1-2 evőkanálnyi, fahéjjal ízesített mézet reggelente!

Fogyás
Forralj fel 1 pohár vizet, tegyél bele mézet és fahéjat (ne sajnáld belőle!). Kezdd reggelente fél órával étkezés előtt ezzel az itallal a napot, hamarosan észre fogod venni, hogy a felesleges zsír kezd leolvadni rólad.

Rossz lehelet
Öblítsd ki a szádat minden reggel kombinációja mézzel és fahéjjal ízesített langyos vízzel. Ez frissen tartja a leheletedet a nap folyamán.

Hasfájás
A méz és fahéj kombinációja enyhíti a gyomorfájást.

betöltés...