Szőke lett Sarka Kata! Mintha egy másik gyönyörű nő lenne

Hihetetlen változás.

Alig egy hónapja írtuk meg, Sarka Kata haja világosabb lett, most itt az újabb szín: szőke!

Legutóbb tavaly lepte meg hasonló mód a világot: akkor egy kicsit rövidebbre vágatta gyönyörű, hosszú barna fürtjeit. Aztán januárban már frufruval volt látható, és az is nagyon jól állt neki. Az alábbi képen az egy évvel ezelőtti frizuráját láthatod:

#summertime #smile #today

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

Majd jött az újév, és az új, mindeképp merész döntés. Kata gondolt egyet és levágatta a haját. Nem tudjuk pontosan, hogy a 2018-as év vagy valami más motiválta, de szerintünk nagyon jól tette. A frufru tökéletesen keretezi az arcát és valóban kiemeli vonásait.

#officeselfie #todaymood #goodday #hello2018 #mylife ❤️

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

Július végén sokan elámultak, amikor egy sajtótájékoztatón új haszínnel jelent meg: az addig világosbarna haját szőkére festette Sarka Kata. Amennyire szokatlan volt elsőre a látvány, annyira volt egyszerre gyönyörködtető és ellenállhatatlan is.

@missworldhungary #pressconference #today

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

“Lökös Szandra varázsolt ma is!” – osztotta meg a képe alatt Sarka Kata, amelyen már az új, minden eddiginél világosabb és szőkébb hajszínnel látható. A rajongók dícsérő szavai ellepték Kata oldalát, de persze akadt olyan is, akinek a korábbi szín tetszett jobban. A többség véleményét azonban az egyik kommentelő foglalta össze nagyon jól: “Hihetetlen. Szerintem ritka hogy valakinek ennyire külömböző színek mind jól állnak

@lokosszandra varázsolt ma is💖 köszönöm #nemreklam @stylebarbudapest #olaplex #olaplexhungary #love #thankyou #blondehair

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

Egyébként a kommentelők egyre többen úgy gondolják, hogy Rogán Cecília és Kata egymást motiválja, ami a sportot, öltözködést és akár a frizurákat illeti. Egy biztos, ha ők megjelennek valahol, akkor mindig tudnak mutatni valami újat, és formabontót. Amióta Kata hátat fordított a médiának, sikeres üzletasszony lett és bebizonyította, barátság és munka megfér egymás mellett. 

betöltés...