A rákos kislány temetését kezdték el intézni – de ő kinyitotta a szemét és 5 mágikus szót mondott

Az Egyesült Államokba élő Abby Furco-nál 2011-ben a leukémia egyik súlyos formáját diagnosztizálták. A kislány ekkor csupán négy éves volt. Csak 20\% esélye volt a túlélésre. A Furco család az ez után következő öt évben rendszeresen kórházba járt a kislánnyal, aki agresszív kezeléseket kapott. A kislány átesett csontvelő átültetésen, sugárterápián, intenzív kemoterápián is.

“Mindig a közelében voltunk, mert tudtuk, hogy bármikor elveszíthetjük őt. -mondta Patty az édesanya a People-nek, majd így folytatta:

“Több kimerítő időszakon is átment kislányunk és nem tudtuk túléli-e a kezelést. Annyira sok fertőzése volt, nem tudtuk, hogy ez véget vet-e majd életének, vagy sem. Csak néztük, ahogy harcol az életéért.

2013 októberében a család reménykedni kezdett. A kislány kezelései jó eredményeket hoztak és egy teljes éven keresztül úgy élhetett, mint bármely más gyermek. Iskolába járt, focizott és a cserkész egyesület tagja lett.

De körülbelül egy év múlva szeptemberben a rákos betegség ismét megjelent. Ezúttal pedig súlyosabb volt mint azelőtt. Abby olyan rosszul érezte magát, hogy több hónapig fel sem tudott kelni az ágyból.

2015 februárjában elvégezték nála a csontvelő átültetést de teste 15 nappal később kilökte az új csontvelőt. Az orvosok ezek után már semmit nem tudtak tenni az akkor 10 éves kislányért. Ezért elengedték őt a kórházból, hogy a hátralévő időt otthonában, szerettei körében töltse.

A család már elkezdte a temetést tervezni. Abby maga választhatta ki a koporsót, a zenét és a virágokat.

Egyik nap becsukta szemeit és hosszú ideig csak csendben feküdt. A család ekkor tudta, hogy vége.

Elbúcsúztak a kislánytól, majd elkezdtek együtt imádkozni és megölelték egymást.

De ekkor csoda történt és Abby megszólalt:

“Annyi mindent szeretnék még megélni.”

Néhány nap múlva megerősödött. Pár hét múlva pedig már fel is tudott állni. Egy hónappal később pedig mintha kicserélték volna, egyetlen kezelés nélkül.

Abby most még gyógyulófélben van, naponta kétszer szed gyógyszert. Egyre jobban van és nemsokára befejezi az iskola negyedik osztályát.

“Láttuk amint meghal de aztán visszajött. Most a jövőnket tervezzük.”-mondta az édesanya.

Nagyon boldogok vagyunk, hogy Abby jobban van és minden jót kívánunk neki!

betöltés...