Csak hajat akart vágatni a nő, brutális, amit művelt vele a fodrász!

A barátai nem ismertek rá, mikor kijött a szalonból.

Csak vágatni akart

Mindenki került már olyan helyzetbe, hogy sürgősen hajat kellett volna vágatnia, de nem ért rá éppen a fodrásza, ezért beugrott egy bejelentkezés nélküli szalonba. Pont ez okozta a 19 éves Amy Gallagher vesztét is: a lány az esti bulija előtt még akart volna magának egy gyors vágást és egy menő frizurát, viszont olyan botrányos végeredményt kapott, hogy azóta már utcára is alig mer kimenni.

A legdurvább az egészben, hogy nemcsak fizikailag, de pénzügyileg is rendesen megkopasztották, a végösszeg ugyanis kb. 10 ezer forintnak felel meg – Amy most Facebookon kért segítséget a követőitől.

A frufrunál kezdődtek a gondok

A hajvágás egyébként egész jól ment, mígnem a fodrász megkérdezte Amytől, hogy nem szeretne-e frufrut is vágatni. A lány beleegyezett és ezzel alá is írta a halálos ítéletét, a nő ugyanis fogta és levágott egy hatalmas tincset a lány hajából. Amynek egyébként ez még fel sem tűnt, amikor kilépett a szalonból, viszont hazaérve anyukája teljesen kiakadt.

“Ó, istenem” – állítólag csak ennyit tudott kinyögni az anyuka a borzalmas frizura láttán és rábeszélte a lányát, hogy menjen vissza a szalonba kártérítést követelni.

Ez lett a vége

Mondanunk sem kell, Amy aznap este kihagyta a bulit és állítása szerint azóta sem megy szívesen emberek közé, másnap viszont visszament az üzletbe reklamálni. A fodrász, aki a haját csinálta, felajánlotta, hogy beszárítja a lány haját olyanra, amitől kevésbé fog látszani a baki, de ezt a lány végül nem fogadta el, így visszakapta a pénzt, amit az elrontott hajvágásért kellett fizetnie.

A Daily Mail felkereste az üzletláncot is, de egyelőre nem reagáltak, mivel az ügy kivizsgálás alatt van.

betöltés...