Nem is látszik de a nő fél arca ki van tetoválva – amit csinál az szinte teljesen lehetetlen

A 17 éves Samira Omar Kanadában él most, de egy ideig Londonban lakott tanulmányai miatt. Mivel új volt az iskolában és az országban is, barátokat keresett, akikkel szabadidejét szerette volna eltölteni. Talált is nemsokára néhány lányt, akik kezdetben kedvesek voltak vele. Hamar kiderült azonban róluk, hogy ők báránybőrbe bújt farkasok.

Elkezdték őt csúfolni majd meg is támadták egyszer és forró vízzel leöntötték az arcát. Samira ezután már nem volt a régi, arcán, kezén és nyakán óriási égési foltok éktelenkedtek.

Meg volt róla győződve, hogy élete végéig sebekkel borított arccal és nyakkal kell élnie, a lelki sérülések is nagyon lassan gyógyultak. Minden megváltozott, amikor Bashma Hameed-del találkozott, aki valaha szintén égési sérüléseket szenvedett. Bashma egyfajta tetováló stúdiót vezet, de itt nem színes tetoválások készülnek, hanem égési sebeket próbálnak tetoválással kendőzni.

Bashma kikever egy olyan színt ami a személy bőréhez a legközelebb áll és ezzel készíti a tetoválást. Ő is tetováltatta sebeit, ezért szinte nem is látszanak. Éveken keresztül tökéletesítette a technikáját és manapság tökéletes eredményt ér el.

A világ minden tájáról érkeznek Bashmához emberek. A nő egy nagyon egyszerű technikát alkalmaz, mely a Samirához hasonló emberek számára óriási segítség. Samirának már nem kell olyan sokat a külsejével foglalkozni, hanem inkább a belső lelki sérülésekre fog fókuszálni a jövőben.

betöltés...