Ilyen nőkre buknak a pasik a csillagjegyük alapján

Kinéztél magadnak egy jóképű pasit, de nem tudod, hogyan közeledj felé? Vajon milyen lányokat szeret? Megfelelsz majd az elvárásainak vagy hiába is próbálkozol, kiderül, egyáltalán nem passzoltok össze? Ha kíváncsi vagy arra, a különböző csillagjegyű férfiak milyen tulajdonságokat keresnek egy nőben, mi az, amivel könnyen elcsábíthatod őket, akkor olvasd el a cikkünket és kiderül!

Kos

A Kos férfiak imádják a domináns típusú, magabiztos és ambiciózus nőket. Ha a kiszemelted is ilyen csillagjegyű, akkor a randitokon bátran mesélj neki a munkádról, a céljaidról és a vágyaidról.

Légy őszinte vele, értékelni fogja. Légy Te a végzet asszonya, akit csak csodálni és imádni lehet.

Biztos lehetsz benne, hogy szeretni fogja a független természetedet és azt, hogy képes vagy egyedül is boldogulni. Tehetségeddel, képességeiddel és elért sikereiddel hamar el tudod őt varázsolni.

Bika

A Bika csillagjegyű pasik egy igazán nőies partnerre vágynak. Párjuk legyen kifinomult, kedves és életvidám.

Minden élethelyzetben álljon mellette, ne lehessen mellette unatkozni és képes legyen mindig felrázni és felvidítani őt.

Az első randin légy természetes, próbáld meg önmagadat adni. Mesélj magadról, de légy érdeklődő is, kérdezz sokat, hadd, hogy megnyíljon előtted.

Válassz te randihelyszínt, a legjobb, ha szakítasz a hagyományokkal és egy különleges programot szervezel, így már az első pillanatban elkápráztathatod.

Ikrek

Az Ikrek férfi számára nem létezik nagyobb vonzerő az intelligenciánál. Ha azt látja, hogy kreativitással és humorral vagy megáldva, akkor nyert ügyed van nála.

Miután felkeltetted az érdeklődését, biztos lehetsz benne, hogy kitartóan fog ostromolni. Csak sziporkázz tovább, tartsd fenn az érdeklődését, mindig mutass egy kicsit többet magadból és hagyd, hogy újra és újra meglepődjön rajtad.

Ahogyan szépen-lassan megismer, egyre jobban beléd szeret és képtelen lesz ellenállni neked.

Rák

A Rák férfiak azokhoz a nőkhöz vonzódnak, akikben van valami gyermeki ártatlanság.

Lehet, hogy ezt csak a sokadik beszélgetés során fedezik fel egy nőben, de amint ez megtörtént, képtelenek kiverni a fejükből.

Szeretnek gondoskodni párjukról és szeretteikről, ezért ha azt látja rajtad a kiszemelted, hogy védelemre szorulsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy ott lesz melletted, hogy megóvjon.

Igényli, hogy szerelme hasonló módon ragaszkodjon hozzá és ha megtalálta a számára igazit, nem fél elköteleződni.

Oroszlán

Az Oroszlán jegy férfi szülöttei vonzódnak a laza, életkedvvel teli nőkhöz. Ha azt látják rajtad, túlságosan zárkózott, csendes és görcsös vagy, akkor biztosan megijednek tőled és inkább elkerülnek.

Ezért ha egy Oroszlán pasit szúrtál ki magadnak, akkor az első randin mindenképp próbálj ellazulni. Válassz olyan randihelyszínt, ahol nem fogsz feszengeni, hanem felszabadult lehetsz.

Légy magabiztos, mutasd meg okos, vicces és sziporkázó oldaladat. Ha őszinte vagy és önmagadat adod, akkor esélyt adsz arra, hogy a kapcsolat komolyra fordulhasson.

Szűz

A Szűz férfiak hajlamosak olyan nőbe beleszeretni, aki megtestesíti a „szomszéd lány” típust. Nem vonzza őket különösképp a külső, többnyire átlagos partnert keresnek, aki belül okos, őszinte és képes szeretni.

Elvárják párjuktól, hogy toleráns legyen, lehessen vele értelmesen beszélgetni, de ne legyen túl érzelmes. Ha Szűz férfiba szeretsz bele, kerüld az úgynevezett nagy beszélgetéseket, amelyek során az érzelmeiteket feszegetitek.

Bár jól bánik a szavakkal, az érzelmeit nehezen fejezi ki és kifejezetten megijed, ha ezt a témát erőlteted.

Mérleg

A Mérlegek egy tökéletes életben, tökéletes párkapcsolatban és tökéletes nőben hisznek. Reményüket, hogy megtalálják az ideált, soha nem adják fel és ezt tudnod kell, ha épp egy Mérleg férfit szúrtál ki magadnak.

Ha úgy érzi, megtalálta társát, igyekszik mindent megtenni érte és a párkapcsolatukért. A rossz hír az, hogy olyan csak nagyon ritkán van, hogy két ember tökéletesen összepasszoljon és mindenben hasonlítson vagy legalábbis kiegészítse egymást.

És kik azok, akikhez igazán vonzódnak a Mérleg pasik? A csinos, vicces, odaadó, magabiztos és intelligens nőkhöz.

Skorpió

A Skorpió férfiak mindenben a maximalizmusra törekszenek, rendre igyekeznek a legjobb formájukat hozni, ezt pedig elvárják a partnerüktől is.

Igen magasak tehát az elvárásaik, amire érdemes számítanod, ha épp egy Skorpió férfivel kezdtél el randizni.

Igazi listájuk van arról, milyen legyen a számukra fontos nő, az elsődleges tulajdonságok között szerepel az intelligencia és a kalandvágy.

Emellett nem árt, ha megmutatod neki a szexi énedet, sportos életmódot folytatsz és alapvetően független személyiség vagy.

Nyilas

A Nyilas férfiak elsősorban olyan nőket néznek ki maguknak, akikre felnézhetnek. Mint a mágnes, úgy vonzzák őket azok nők, akik tele vannak kalandvággyal, szenvedéllyel, izgalmasak és ösztönzően hatnak másokra.

Igazi csodálat fűzi őket a kiválasztotthoz, és addig nem nyugszanak, míg meg nem szerzik őt.

Ha egy Nyilas férfit választottál, beszélgess vele sokat, már az első randin áruld el neki, mi az, amiket szeretsz és mi az, amiben igazán jó vagy.

Válassz izgalmas randihelyszíneket, ne hagyd, hogy unatkozzon, így garantáltan hamar leveszed a lábáról.

Bak

A Bak férfiak szeretik a mértékletességet az élet számtalan területén. Mindig az arany középutat keresik, igaz ez a szerelmi életükre is.

Ha egy Bak férfit néztél ki magadnak, akkor nem jó, ha túlságosan visszahúzódó vagy, de az sem, ha rámenősség jellemez.

Kedvelik a visszafogottan vonzó nőket, akikben rengeteg felfedezni való van – ők pedig készek felkutatni.

A Bak pasi értékelni fogja, ha van önálló életed, felépítetted a karrieredet, vannak hobbijaid, tele vagy álmokkal és tervekkel.

Mutasd meg neki a személyiségedet, ha őszinte vagy, biztosan rabul ejted őt.

Vízöntő

Elsőre talán furcsán hangzik, de a Vízöntő férfiak kifejezetten odavannak a makacs és önfejű nőkért.

Olyan partnerről álmodoznak, akit nem érdekel, mások mit gondolnak róla, a saját útját járja és nem szigorú szabályok szerint éli az életét.

Ha egy ilyen csillagjegyű pasival jössz össze, akkor biztos lehetsz benne, hogy független egyéniségedet a párkapcsolatodban is megtarthatod, párodat nem fogja zavarni, ha azt látja, privát szférára és néha magányra van szükséged.

Halak

A Halak férfi viszonylag gyakran esik szerelembe, ám erős és komoly érzelmeket csak ritkán él át. A lényeg, hogy megtalálja azt, akire igazán szüksége van.

Ha Te szeretnél lenni ez az ember, akkor nem árt, ha rendelkezel némi művészi hajlammal, ugyanis a Halak férfi is igen kedveli a különböző művészeti ágakat.

Kapcsolatotok hamar komolyra fordulhat, ugyanis az ilyen csillagjegyű pasi képes az elköteleződésre, de csakis akkor, ha érzi, megtalálta a nagy őt. Érdemes tudnod, hogy vágyik gyermekekre és él benne a vágy a családalapításra.

betöltés...