Mit látsz meg először a képen? – Ezt árulja el rólad!

Sokszor van, hogy ugyanazt nézzük, mégis mást látunk. Miért? Mert belső világunk alakítja külső valóságunkat. És hogy miként látjuk a világot, az valójában rólunk árul el a legtöbbet!

Az ókoriak legkedveltebb jóshelyének a Delphoi jósdának a felirata nem véletlenül tartalmazta az alábbi intelmet:

“Ismerd meg magadat.”

Ez egy érdekes képes teszt, hogy közelebb kerülj önmagad megismeréséhez.

Nézz rá a képre. Mit látsz meg legelőször? Ne nézegesd, ne kutass rajta. Azt mond, ami először megragadja a tekinteted!

1.Gyertyatartó

2.Nő

3.Férfi

4.Gyertyaláng

1.Gyertyatartó

Óriási lelked van, és ezt sokan kihasználják! Gyakran vonzol magadhoz önző embereket! Válaszd meg jobban az emberi kapcsolataidat és ez változást hoz majd életed más területein is. Imádod a nagy álmokat, terveket, de mindig elakadsz az apró részleteknél és a megvalósításnál. Pedig az álmok megvalósításához idő és türelem kell!

2.Nő

Álmodozó, romantikus lélek vagy, aki gyakran nem is figyel arra, ami körülötte történik. A felhők felett jársz…ez sokszor jó, de a mindennapi életben ennek nem sok hasznát veszed. Az álmaid, céljaid eléréséhez szükséges a gyakorlatiasság és, hogy két lábbal állja a földön.

3.Férfi

Olyan vagy, mint egy szikla. Erős, nyugodt és szilárd. Lehetetlen kihozni a béketűrésedből. Szeretteidnek érzelmi biztonságot nyújtasz. Terveidet tekintve kreatív és átgondolt vagy, de gyakran esel abba a csapdába, hogy hirtelenül, meggondolatlanul cselekszel a megvalósítás során. Legyél körültekintőbb és kérd ki mások véleményét is!

4.Gyertyaláng

Próbálj meg másokat is megérteni, mert gyakran csak a saját nézőpontodból nézed a dolgokat. Bízz jobban a megérzéseidben, mert valóban működnek és jó tanácsokat adnak! Céljaidat eléred, ha türelmes leszel és kivárod a hozzád érkező dogokat. Életed fő mottója: Lassan járj, tovább érsz!

Jóportál

betöltés...