Fázik a lábad? Ez a trükk a legnagyobb hidegben is hatékony lehet!

Legyen bármilyen vastag lábbelink, azért a mínusz húsz fokhoz közelítve már nem túl kellemes ebben az időben sétálgatni. Azonban a mozgás télen is épp olyan fontos, mint nyáron, nem gubbaszthatsz a lakásban áprilisig. Ha kipróbálod az alábbi trükköt, nyugodtan sétálgathatsz egy fagyosabb téli estén is a parkban.

Leginkább azokat érinti a kinti hideg, akik kénytelenek ebben a hidegben is hosszabb távolságot gyalogolni. Nagyon kellemetlen tud lenni, ha a lábaink fáznak, hiszen így minden kedvünk elmegy attól, hogy kibújjunk a lakásból.

A világhálón egy csodálatos megoldásra bukkantunk, most megmutatjuk. Egyszerű, és nagyon hatékony, mindenképp ajánlott kipróbálni!

Csupán egy autós napellenző fóliára, egy ollóra, és egy markerre lesz szükségünk hozzá. A fényvisszaverő fólia nem csak a nyári hőségben tud nagyon praktikus lenni, de télen a hidegben is hasznát vehetjük. Igencsak hasznos ez a fólia, a belőle készült talpbetét kiszorítja a hideget, és benntartja a meleget a cipőben.

Fektessük le a fóliát a földre, álljunk rá, rajzoljuk körbe a talpunk. A legjobb, ha erre a műveletre megkérünk valakit, hogy a nagy hajlongásban a lábunk stabilan maradjon. De, ha úgy egyszerűbb, akkor vegyük ki a cipőből a talpbetét, és rajzoljuk körbe.

Miután készen vagyunk, vágjuk méretre az ollóval, majd tegyük bele a betétet a cipőnkbe, és már indulhatunk is a téli sétára.

betöltés...