A videó, amit 14 év feletti lányodnak mutass meg rögtön!

Én csak reménykedni tudok benne, hogy nem minden lány olyan, mint a videóban szereplő hölgy. És minden szülő reménykedjen abban, hogy az ő lányából soha nem lesz ilyen…
Coby Persin videóiból hoztam már a blogra, mert van értelme annak, amit ez a srác csinál. Társadalmi kísérleteket végez, alapos tükröt tart, és felráz. Mostani áldozatai fiatal lányok voltak, akiknek gazdag üzletembernek adta ki magát, aki magánrepülővel jár mindenhova. Rejtett kamerával vették, hogyan próbálja felszedni őket. Egyik alanya igazán tanulságos esetnek bizonyult ahhoz, hogy sokan felfigyeljenek rá.
A lány, akinek hevesen udvarolni kezdett, azzal utasította el, hogy párkapcsolatban van, akivel este randizni is fognak. Viselkedése akkor változott meg – egycsapásra -, amikor Persinhez gurult menedzsere, aki arról értesítette, hogy 20 perc múlva fel akar szállni a magángépe. Erre már persze felemelte az arcát okostelefonjából és döbbenten kérdezett rá:
– Neked van egy repülőgéped?!

Innentől kezdve felgyorsul a történet, mert Persin meghívja, kísérje el egy rövid üzleti útra Miamiba. Hát azonnal [email protected] is le a barátját, meg az avval lezsírozott randiját, pattant befele a kocsiba, ami a repülőhöz gurult velük. Beült a gépbe és hívta a barátját, hogy betegségre hivatkozva lemondja a találkájukat.
Persin itt adta be a kegyelemdöfést. Megkérte, szálljon le a gépről és fotózza le őt, ahogyan az ablakból bámul kifelé.
A lány leszállt de vissza már nem. Persin eltávolíttatta a biztonsági emberekkel, majd döbbenten, röhögve magyarázta a tényeket: a lány képes volt haszonlesésből kukázni a barátját.

betöltés...