Az elszökött kutya nem ismeri meg gazdáját 2 év múlva – de aztán nézd mi történik

A Pakita nevű kutyust Argentíniában az Arca Animal állatmentő egyesület találta meg az utcán. A kutya gazdátlan volt és a munkatársak bevitték őt a menhelyre.  A kutya nagyon levert és egykedvű volt, mintha már nem is lenne életkedve.

A menhely mindent megtett azért, hogy új családot találjanak neki, de nem jártak sikerrel. A probléma az volt, hogy Pakita már túl öreg volt és a legtöbb menhelyre ellátogató inkább fiatal kutyát szeretett volna hazavinni, írta a The Dodo.

Amit a menhely munkatársai nem tudtak, az az volt, hogy Pakitának volt már egy gazdája, aki nagyon hiányolta őt. Egy idő után, mivel nem találtak befogadó családot a kutyának, készítettek róla egy képet és feltették a Facebook-ra.

Nem sokkal később érdekes dolog történt. Egy hölgy írt az állatmentő egyesületnek. Azt írta, hogy a kutya nagyon hasonlít fia kutyájára, mely két évvel azelőtt eltűnt.

Fia, Ariel Naveira hiába kereste a kutyát éjjel-nappal, az állat eltűnt és senki sem találta. A férfi nem adta fel a kutatást de mivel nem sikerült a kutya nyomára lelni, arra gondolt hogy az állat már nem él.

Igaz, hogy Ariel már feladta a reményt, azért elment a menhelyre és megnézte a kutyát. Az állat nem is reagált hangjára, sőt inkább elbújt a menhely munkatársai mögött. Úgy tűnt, egy kicsit fél is Arieltől.

De aztán a kutya egy kicsit közelebb merészkedett hozzá és megérezte a férfi szagát, amit viszont nem felejtett el. Ekkor már minden más lett és szerencsére a jelenetet filmre is vették a dolgozók.

Nézd meg a lenti filmet és oszd meg barátaiddal és családoddal a Facebook-on, ha Téged is meghatott ez a találkozás!

betöltés...