Melyik testrészedet mosod meg először magadon? Ezt jelenti!

betöltés...

Nem késő meg­fi­gyelni.

A tisztálkodás mindenki számára rutinfeladat. De nem mindegy, hogyan rögzült.

Legyen szó zuhanyzásról vagy fürdésről, az ember egy idő után a megszokott rutinja szerint végzi egyik mozdulatot a másik után. Hogy miért épp abban a sorrendben, talán meg se tudná mondani. És épp ez az, ami sokat elárulhat a személyiségéről.

Mit mosol meg először magadon? Ezt árulja el rólad!

Mellkas

Gyakorlatias típus vagy, aki pontosan megtervezi az előtte álló feladatokat, és szereti a kényelmet. Ugyanakkor zavar, ha mások nem veszik figyelembe az igényeid, és megzavarnak a koncentrálásban. Szenvedélyes szerető vagy, és a tökéletes társad az, aki először a haját mossa meg.

Arc

Mindent megteszel, hogy jól keress, hiszen számodra a pénz a minden.Az életed – talán ennek is köszönhetően azonban – sokszor zavaros és kusza. Mások véleményére magasról teszel, téged viszont sokszor nehéz, vagy képtelenség megérteni.Csak a saját érdekeiddel foglalkozol, mások élete és gondjai hidegen hagynak.Egy dolog érdekel, neked jó legyen és te jól érezd magad. Egyedül az illik hozzád, aki az intim testrészeit mossa meg először.

Hónalj

Szorgalmas és megbízható ember vagy, aki keményen tesz az álmai megvalósításáért. Nagyon sokan kedvelnek, és mindkét lábad a földön.Ugyanakkor az elsők között ugrasz, ha valakinek segítségre van szüksége. De bizalmatlan is vagy másokkal, hiszen mindig a valódi értékeket keresed. Aki a vállát mossa meg először a zuhany alatt, az a te partnered.

Haj

Nem egy mindennapos tevékenység a hajmosás, de, ha ezzel kezdesz, biztos, hogy egy igazi művészlélek vagy. Vannak álmaid, egyik éri a másikat, a jó hír, hogy meg is valósítod ezeket. A pénz számodra másodlagos, keményen dolgozol, hogy elérd a céljaid és erőfeszítéseidet siker is koronázza. Sőt, érzéki szerető is vagy. Az igazi társaid, akik az intim részeiket, vagy mellkasukat mossák meg először.

Intim részek

Önbizalomhiányban szenvedsz, ráadásul szégyenlős is vagy. Hamar feladod a céljaidat, kevés barátod van, visszahúzódó, félénk embernek ismernek. A hozzád legközelebbi emberek azonban mindezt tudják is rólad, és ennek megfelelően képesek téged kezelni is. A benned rejtőzködő szenvedély a szex során szabadul fel igazán.Tartós kapcsolatra az elsőként arcukat vagy hajukat megmosók között találsz magad mellé.

Váll

Született lúzer. Ha tetszik, ha nem, ez az igazság. Vonz a szerencsejáték, hiszen a pénz számodra nagyon fontos az életedben. Sajnos, hiszen a szerencse elkerül. Amibe belefogsz, általában el is rontod. Párkapcsolatot sem egyszerű kötnöd, így talán csak egy dolog menthet meg az életben, ha változtatsz a fürdési szokásaidon.

Más testrész

Az életed átlagos, te magad pedig olyan szürke vagy, mint egy kis egér. Sikeresebb csak akkor lehetnél, ha több kockázatot vállalnál az életben, és akkor a sikerek is megtalálnának. Szerethető ember vagy, fantáziadús, mégis, átlagos vagy mindenben, még a szexben is. Az rángathat ki ebből az állapotból, aki az arcát mossa meg először fürdésnél.

betöltés...