18 rettenetes első randis katasztrófa, ami tényleg megtörtént

Mindenkinek vannak félresikerült randis sztorijai, ahol valami nem úgy sült el, ahogy azt a résztvevők tervezték. Ilyenkor mindenki próbálja a legjobb oldalát mutatni, de előfordul, hogy olyan szerencsétlenül alakulnak a dolgok, hogy az első találkának nem lesz folytatása. Ezen kívül még az derül ki, hogy rettenetesen sok suttyó él ezen a bolygón…:D Ilyen, egy mondatos ‘rémtörténetekbő’l válogattunk nektek a Twitterről.

Annyira rossz volt a randi, hogy adtam a pincérnek egy kétezrest, hogy öntsön rám egy kancsó vizet.

Az első randinkon, a srác megkért, hogy szagoljam meg az ételét mert szerinte romlott lehet, erre fogta magát és belenyomta az arcomat a kajába. Vicces srác volt. Többet nem találkoztunk.

Ő egy 7000 forintos steaket kért és jó néhány italt. én egy 1700 forintos salátát és egy vizet. Az este végén ragaszkodott hozzá, hogy felesben fizessük a számlát.

Az ölembe öntöttem a kólámat, miközben megálltam a kocsimmal a lány háza előtt. Amikor kinyitotta az ajtót, ezek voltak az első szavaim: “Ez itt nem pisi”.

Főiskolán végzősként randiztam egy lánnyal, aki az este felénél elkezdett arról mesélni, hogy komolyan gondolkodik azon, hogy apácának áll, miután lediplomázott. Az este végén pedig közölte, hogy segítettem neki abban, hogy megtegye ezt a lépést. 🙁 🙁 🙁

A srác, akivel épphogy csak elkezdtem találkozgatni, temetkezési vállalkozóként dolgozott. Egy holttest volt a kocsija hátuljában, amikor felvett, és közölte, hogy gyorsan még be kell ugrania elintézni valamit az irodájában.

Egyszer csak amiatt vittem el egy lányt a Starbucksba, mert elfelejtettem a nevét.

A srác kiszállított a kocsiból, hogy várjam meg, amíg párhuzamosan parkol. Négy próbálkozás után ideges lett, aztán fogta magát, és elhajtott. Haza kellett sétálnom.

Szinte egész este csak magáról beszélt, de olyan szinten, hogy a végén azt is megmutatta, hol lakik az exe.

Az első randinkon a srác félrenyelte a rántottáját és eközben az orrából egy darab hagymát fújt ki rám. Ennek ellenére később hozzámentem.

Vacsora közben rám nézett, és közölte, hogy ha leadnék öt kilót, 10/10 lennék. Én azért kikértem a desszertet.

A partnerem elvitt egy szép étterembe. A pincér odahajolt hozzám, és közölte, hogy azon a héten én vagyok a harmadik.

Beugrottunk a családja kerti partijára, ahol kiderült, hogy másodunokatestvérek vagyunk.

Még kolis voltam, amikor találkoztam egy lánnyal, aki kitalálta, hogy főz nekem. A recept két GEREZD fokhagymát írt, ő meg belerakott két fejet. Utána hónapokig fokhagymát izzadtam. Végül jól sült el a dolog…30 éve házasok vagyunk, bár még mindig nem tud főzni.

betöltés...