Mi az, amit először észreveszel a képen? – Ezt árulja el rólad!

Sokszor van, hogy ugyanazt nézzük, mégis mást látunk. Miért? Mert belső világunk alakítja külső valóságunkat. És hogy miként látjuk a világot, az valójában rólunk árul el a legtöbbet!

Az ókoriak legkedveltebb jóshelyének a Delphoi jósdának a felirata nem véletlenül tartalmazta az alábbi intelmet:

“Ismerd meg magadat.”

Ez egy érdekes képes teszt, hogy közelebb kerülj önmagad megismeréséhez.

Nézz rá a képre egy rövid ideig, és hunyd le a szemed…

Mi az, ami eszedbe jut a képről, mi az, ami először megragadott Téged?

1. Esernyős hölgy

2. Göndör hajú férfi

3. Vitorlás

4. Kémény füst

1. Esernyős hölgy

Az esernyő szimbolizálja a kapcsolatot az ég és a föld között. Védelmet nyújt a betegségektől, a szenvedéstől és más spirituálisan ártó erőktől. Így ha ezt láttad meg először a képen, akkor szeretnéd megvédeni magad a világtól, az emberektől, de az égiek felé nyitva van a szíved. Kapcsolódj össze az univerzummal, hogy kibontakoztathasd kreativitásodat!

2. Göndör hajú férfi

Változás előtt állsz! Nemsokára eléred a kitűzött céljaidat! Ne feledd, hogy hatalmas teremtő erővel rendelkezel! Bízz hát az ötleteidben és hallgass a megérzéseidre, mert ezek megmutatják, hogy mit kell csinálnod, merre kell menned!

3. Vitorlás

A vitorlás a boldog utazást szimbolizálja az élet tengerén. Ambiciózus személyiség vagy. Hamarosan megérkezik („beúszik”) az életedbe a jólét és a boldogság érzése. De egy dologra nagyon figyelj! Nehogy a hajód elsüllyedjen egy nagy teher alatt. Vigyázz magadra és az egészségedre! Tölts több időt a családoddal és a barátaiddal!

4. Kéményfüst

Túlságosan lefoglalnak a feladataid és magadra nem is marad időd, pedig a lelkednek szüksége van a pihenésre. 1-2 napig ne foglalkozz semmivel, csak magaddal. Menj, sétálj, biciklizz, fuss! Legyél a természethez közel és csak hallgasd a csendet!

betöltés...