Emlékszel a Télapu gyereksztárjára? Ilyen sármos pasi lett – Fotó

Hol van már a kis Charlie Calvin…

Felnőtt a Télapu gyereksztárja

Az Egyesült Államokban 1994 karácsonyán mutatták be a Télapu című filmet Tim Allen főszereplésével. (Nálunk kereken egy évvel később.) A sztori szerint a Tim által alakított Scott Calvin véletlenül “megöli” a Télapót, ezért a helyére kell lépnie.

Mindennek szemtanúja kisfia, Charlie, akit az akkor mindössze 8 éves Eric Lloyd alakított. Természetesen semmi nem megy zökkenőmentesen, a főszereplőknek számos akadályt le kell küzdenie a boldog befejezésért. Ha valaki esetleg még nem látta a filmet, amit erősen kétlünk, nézze meg! Most pedig foglalkozzunk inkább az egykori gyereksztárral, aki ma már felnőtt és elképesztően sármos!

https://youtu.be/t067u2Jnks0

Így néz ki most

A most 31 éves Eric Lloyd már 2 éves korábban szerepelt a tévéképernyőn, majd sorozatokban és filmekben is feltűnt. A leghíresebb kétségtelenül a Télapu volt. Soha nem vonult teljesen vissza, de olyan komoly feladatokat, mint a fent említett karácsonyi film, már nem kapott. Két éve elindiított egy ügynökséget az egyetemi szobatársával, filmesekkel és zenészekkel dolgoznak együtt.

https://www.instagram.com/p/BUTI1TUDgI5/

És mi a helyzet Télapuval, vagyis Tim Allennel?

A 64 éves Tim Allen legfrissebb filmje szintén karácsonykor játszódik! Az El Camino Christmas című alkotást a napokban mutatják be az amerikai mozikban.

betöltés...