Vizesedik a térded? Ezzel a recepttel orvosolhatod a problémát és megszüntetheted a fájdalmat!

A térd szervezetünk egyik legnagyobb és legbonyolultabb működésű ízülete. Mozgás során nagyfokú terhelésnek van kitéve, miközben biztosítania kell a járással kapcsolatos mozgásterjedelmet, álláskor pedig az egész test stabilitását.

Szinte minden gyulladással járó mozgásszervi rendszerbetegségben érintett egyik vagy mindkét térd, de cikkünkben elsősorban a balesetek, túlterhelések, statikai hibák következtében kialakult gyulladások kezelésére hívjuk fel a figyelmet.
A térd vizesedése szörnyű fájdalmakat képes előidézni, amelyet ma már szinte egyre több ember megtapasztalhat. A térd vizesedése korlátozhat minket a mozgásban,merevséget és duzzanatot is előidéz. Okai közé sorolhatóak a köszvény, a bizonyos fertőzések, az ízületi gyulladás, esetenként a ciszták és a tumorok.
A következő recept orvosi beavatkozás nélkül képes megszüntetni a térd vizesedését és megszünteti a fájdalmakat is!

Hozzávalók:

  • 1 tojássárgája
  • egy evőkanál só

Elkészítés:

Keverjük össze a tojássárgáját a sóval és alkalmazzuk ezt a masszát az érintett területen. Helyezzünk rá fóliát vagy egy rugalmas kötést. Kétóránként tegyünk friss kötést, friss kencével a térdre, a nap folyamán végig, egészen lefekvésig. Reggelre a tünetek és a fájdalom enyhülni fog!

betöltés...