12 éven át kómában feküdt. Amikor felébredt, felfedte a világ előtt édesanyja sötét titkát

Ez a rendkívüli történet az embert ráébreszti arra, hogy a mai napon még rutin dolgok, talán holnap már nem lesznek természetesek.. Ma feltudok kelni, és elmenni a mosdóba, vagy egy sütizőbe, holnap lehet hogy nem fog sikerülni. Mit tennél, ha te élnéd át ezt?? Csak gondolj bele, és átértékeled a dolgokat magad körül..

Mikor egy beteg kómába kerül és éveken keresztül mesterségesen tartják életben, a család könnyen elvesztheti hitét a gyógyulásban.
Pontosan ez történt a Dél-Afrikai Köztársaságban élő 12 éves Martin Pistoriussal is. Hirtelen megbetegedett, az orvosok pedig egy degeneratív betegséget állapítottak meg nála, mely miatt kómába került.

Vagy legalább is az emberek ezt gondolták róla. Martin 12 évig volt teste fogságában. Úgy gondolja 14-15 éves korában már magánál volt de mindenki úgy látta, ő még kómában van.
Ebből a történetből megtudjuk, mi történt Martinnal és mit mondott a családjának, amikor végre volt annyi ereje, hogy kommunikáljon a külvilággal.

Édesanyja elmesélte, hogy amikor már úgy látta minden remény elveszett, s Martin annyira el van zárva a külvilágtól míg komában feküdt, azt mondta neki, hogy akkor jobb ha inkább meghal. Csak később derült ki, hogy Martin ezt mind hallotta és meg is értette.

Martin napjainkban boldog házasságban él, egy számítógépen keresztül tud kommunikálni, mely a beírt szöveget átalakítja beszéddé.

betöltés...