10-ből 8-an rosszul tippelik meg, hány éves ez a szexi ősz pasi

Tuti, hogy te is elhibázod.

Nagyon ősz és nagyon izmos

Bemutatjuk nektek Pavel Ladziakot, a lengyel “viking istent”, aki néhány hónapja meteorként szántotta fel az Instagramot. A hírnév nemcsak ezüstösen csillogó fürtjeinek köszönhető, hanem tökéletesen kidolgozott testének is – ez a két dolog egyébként, ha minket kérdeztek, egy furcsa, mesebeli ellentétet hoz létre. Persze ettől még nem állítjuk, hogy nekünk nem jön be, sőt:

https://www.instagram.com/p/BXp7zwqhzLA/

60-nak néz ki, pedig…

A külseje alapján Ladziakot egyébként rendszeresen 50, 60 évesnek saccolják, de ezért senkit sem hibáztatunk: amikor először megláttuk az őszes ábrázatát, mi is arra tippeltünk, hogy egy egyedülállóan sportos és sármos nyugdíjjassal állunk szemben. Pedig bármilyen nehéz is elhinni, Ladziak még nem lépte át az ötödik X-et. Mielőtt a következő oldalra lapoznál, megkérünk, hogy szavazz, szerinted legutóbb hány gyertyát fújt el a szülinapi tortáján.

https://www.instagram.com/p/BXlSO_6BInl/

Pavel Ladziak szemtelenül fiatal

A sármos Instagram sztár szemtelenül fiatal, 35 éves – ennyire tippeltél? Valószínűleg nem, még úgy sem, hogy segítettünk egy kicsit. Az odditycentral.com azt írja, Ladziak évekkel ezelőtt kezdett őszülni, és hogy ne nézzen ki annyira „hülyén”, a szakállát is hasonló színűre festette. Nem kellett sok hozzá, hogy az internet rajongani kezdjen jellegzetes külsejéért – már 335 ezren követik Instagramon, ez a szám pedig egyre csak nő.

https://www.instagram.com/p/BXvj8rPBaaE/

Előtte-utána

16 évesen kezdett érdeklődni a sport és az egészséges életmód iránt, ám a fiatalkori hév más irányba terelte, és csak 30 után ismerte be magának is, hogy szüksége van a mozgásra. Állítása szerint belenézett a tükörbe és megállapította: ennél rosszabbul már nem nézhet ki. Újra edzeni kezdett, a kidolgozott izami pedig kétséget sem hagynak afelől, hogy jól végzi a dolgát. Átalakulása még szembetűnőbb azokon az előtte-utána fotókon, amiket rendszeresen megoszt követőivel.

https://www.instagram.com/p/BW-jZXlBFwS/

A korai őszülés okai

Pavel Ladziak 35 éves korában mondta, hogy pár éve kezdett őszülni, vagyis a folyamat a húszas éveinek végén, a harmincas éveinek elején kezdődhetett. Ez – noha a férfiaknál hamarabb jelennek meg a fehér hajszálak, mint a nőknél – testvérek között is elég korainak számít. Normális esetben ugyanis 40-50 éves kor között kellene megindulnia.

haj festékanyagának, a melaninnak különböző színű változatai léteznek. Magát a hajszínt a hajszál külső kérgi és belső részében lévő festékanyagok aránya, a hajszál vastagsága, átmérője, szerkezete és fényelnyelő képessége is meghatározza. Amikor a festéktermelő sejtek működése valamilyen ok miatt jelentősen csökken, a hajszálba már nem festék, hanem apró légbuborékok kerülnek, színanyagainak szintézise leáll és megőszül.

A korai őszülés legtöbbször genetikai eredetű, ugyanakkor bizonyos betegségek is okozhatják. Állhat a háttérben pajzsmirigy probléma, vérszegénység, B12-vitamin-hiány, vitiligo, illetve a fokozott mértékű stressz is. Reméljük, Ladziak kivizsgáltatta magát ezzel kapcsolatban – mert lehet, hogy hatalmas népszerűségre tett szert a külsejének köszönhetően, de ha valamilyen kórság idézi elő a hajszínt, azt mindenképpen kezelni kell.

betöltés...