A 7 éves fiú csak 3,6 kg volt mikor kihozták az otthonból – nézd meg hogy néz ki egy év múlva

Előfordul, hogy olyan dolgokkal találkozunk életünk során, melyek szívünk mélyéig meghatnak minket. Ez történt az Egyesült Államok Tennessee államában élő Priscilla Morse-sal is, amikor meglátott egy képet a lenti kisfiúról a Facebook-on. Ez a kép a hölgy és a kisfiú életét is azonnal megváltoztatta.

Priscilla az interneten nézelődött amikor meglátott egy képet a kisfiúról akit örökbe lehetett fogadni, írta a Daily mail. A kisfiú, akit most Ryan-nek hívnak, rendkívül sovány volt. Priscilla és férje azonnal úgy döntöttek, hogy örökbe fogadják őt, így két másik örökbe fogadott gyermekük mellett ő lesz az új családtag.

Angry man…not a fan of bath time

Publiée par Saving Baby Ryan sur Vendredi 29 avril 2016

A pár Bulgáriába utazott, ahol a kis Ryant szörnyű körülmények között találták. Szegény csak 3,6 kg volt és leginkább egy csontvázhoz hasonlított, nem egy kisfiúhoz.

Priscilla elmondta a Daily mail -nek, hogy nem volt hajlandó hazamenni addig, amíg el nem készültek a hivatalos papírok.

Publiée par Saving Baby Ryan sur Dimanche 24 avril 2016

De a kis Ryant néhány nap múlva haza is tudták vinni, s otthon Priscilla azonnal elvitte őt egy orvoshoz. A vizsgálatok után az orvosok azt mondták, nem biztos, hogy a kisfiú sokáig életeben marad, annyira rossz állapotban volt.

De szerencsére az ellenkezője történt, Ryan hamar összeszedte magát, sokkal erősebb volt mint gondolták.

Publiée par Saving Baby Ryan sur Vendredi 23 septembre 2016

A kisfiú súlya egy évvel később már 10 kg volt és végre olyan volt a súlya mint egy korabeli gyermeké.

A Morse családra azonban nehéz évek vártak. A kis Ryan törpenövésű volt, gerincferdüléssel született és járni sem tudott rendesen. Sok izom el volt sorvadva a kis testében.

Publiée par Saving Baby Ryan sur Mardi 6 décembre 2016

Az orvosok szerint néhány év alatt javulhat az állapota de azt nem tudták megmondani, hogyan fog tudni járni vagy megtanul-e majd beszélni.

Publiée par Saving Baby Ryan sur Jeudi 26 octobre 2017

Priscilla elmondta, hogy neki volt egy öccse aki szintén mozgássérült volt és 9 éves korában elhunyt. Az egész család imádta őt és ez motiválta Riscillát, hogy Ryan-t örökbe fogadja és gondoskodjon róla.

Nem is tudnánk Ryan számára szebb családot elképzelni! Igazán jó látni azt, hogy vannak még melegszívű, gondoskodó emberek akik a kisfiúnak új esélyt adtak az életre! Kérjük oszd meg ezt a cikket, ha Te is úgy gondolod, hogy minden gyermek megérdemel egy szerető családot!

betöltés...