Adele is jelentkezett az Adele-hasonmás versenyre. Ez történt, amikor leleplezte magát!

Az énekesnő és barátja, Graham Norton által szervezett Adele-imitátor versenysre rengetegen jelentkeztek. Voltak olyanok, akik külsőleg legalább némiképp hasonlítottak az énekesnőre, mások viszont nagyon távol álltak tőle. Egyetlen hölgy rendelkezett csak tökéletes Adele énekhanggal, ami nem is csoda, hiszen ő maga volt Adele, egy kicsit átmaszkírozva.

A nem kis humorérzékkel megáldott énekesnő beadta a derekát, hogy elmásítsák az arcát, így szerzett egy kicsit nagyobb orrot, és az arcán is esett némi módosítás. Majd a többi jelentkezővel együtt a színpad mögött izgulva várt a sorára.

Annyira hitelesen játszotta a szerepét, hogy senkinek nem tűnt fel a turpisság. A versenyző hölgyek együttérzően vigasztalták, mikor Adele az izgalomtól kissé rosszul érezte magát. Felment a színpadra, majd alig tudta elkezdeni az éneklést, azonban pár másodperc múlva mindenkinek leszakadt az álla.

A többi versenyző alig tudott szóhoz jutni a meglepetéstől, amikor kiderült, hogy az álruhába bújtatott Adele valójában az igazi.

betöltés...