Internetről rendelte meg álmai ruháját a bálra. Leesett az álla, amikor kinyitotta a csomagot és meglátta mi van benne!

Az interneten bukkant álmai ruhájára, de mikor kihozták, nem hitt a szemének! Nézd meg, hogy hogyan festett a tűzpiros ruhában a végzős lány!

A Colorado államban élő Juliet Jacoby a végzős középiskolai báljára készült. Mint a legtöbb lány életében, egy ilyen esemény legfontosabb része talán a ruha, amiben megjelenhet a nem mindennapi eseményen. Sikerült is kinéznie az interneten azt a ruhát, amelyben szívesen ment volna bálozni. Nem is habozott sokáig, azonnal megrendelte a tűzpiros csodát.

Két hetet kellett várni a ruhájára, de mivel időben megrendelte, így nem kellett aggódnia, hogy nem fog megérkezni a bál napjáig. Azonban mikor kézbe vette a csomagot, és kinyitotta a dobozt, nem hitt a szemének. A fényképen látott csodaszép ruhaköltemény helyett egy olyan darab érkezett, amit mintha esőkabát anyagból készítették volna.

“Mikor megláttam a ruhát, elkezdtem üvölteni. Egyszerűen sokkolt, amit láttam. Szitkozódtam, sírtam. Pár perc múlva mégis úgy döntöttem, hogy felveszem. Mikor megláttam magam, egyszerűen kacagni kezdtem, a végén már folytak a könnyeim a nevetéstől. Édesanyám és a barátom is szétröhögték magukat, mikor megláttak a ruhában.” – mesélte a lány, akit a humorérzéke húzott ki a csávából.

Ennyit az internetes ruhavásárlásról!

betöltés...