10 milliót költött a nő, hogy tökéletes mosolya legyen: fotón az eredmény

Neki aztán tényleg hollywoodi mosolya van.

Gátlásos volt

A 42 éves Nina Tetra-t világéletében zavarta, hogy szabálytalan a fogsora, a húszas évei elején pedig az egyik foga is elmozdult. Emiatt sosem tudott felszabadultan nevetni: vagy az arca elé tette a kezét, vagy pedig visszafogottan mosolygott. A fogai is elszíneződtek, ami szintén komoly gátlásokat keltett benne.

Sokáig tipródott

A nő szerencsére közel van a tűzhöz, mivel fogászati asszisztensként dolgozik Londonban. A szülei felajánlották neki, hogy kifizetik a fogfehérítő kezelést, de Nina másképp döntött. Fogorvosa tanácsára porcelán héjat rakatott fel, ezzel együtt három foghidat és ugyanennyi arany betét is elhelyeztetett. Amikor először meglátta a végeredményt, nem hitt a szemének.

Káprázatos a mosolya

Nina szerint ez volt élete eddigi legjobb befektetése: minden korábbi gátlását levetkőzte és azóta magabiztosan néz a tükörbe. Nemrég úgy döntött, lecseréli a héjakat, mivel az első beavatkozás óta rengeteget felődtek a technológiák. Ezzel együtt körülbelül 10 millió forintot költött a fogaira, de nem tartja kizártnak, hogy 15-20 év múlva még ragyogóbb mosolyt csináltat magának.

betöltés...