Nem akart randira menni ezzel a pasival, ám amikor az leejtette a táskáját minden megváltozott – Döbbenetes VIDEÓ!

Ez a lány nem akart randira menni a férfival. Nézd meg, hogy a pasi mégis mivel tudta meggyőzni, hogy elmenjen vele! Tanulságos videó az emberi természetről!

Egyre több fiatal készít olyan rejtett kamerás videókat, amelyekben emberek reakcióira kíváncsiak. Ezek a kísérletek sokszor olyan társadalmi problémákra, hiányosságokra, előítéletekre világítanak rá, amelyekről azt gondoljuk, hogy nem is léteznek, vagy csak nagyon ritkán fordulnak elő.

A következő videót a RiskyRobTv töltötte fel, a téma a pénzéhség volt. Nagyon sokan, több mint 7 millióan már megnézték a döbbenetes felvételt.

Szokásosnak mondható felállás: egy hétköznapi srác odamegy egy fiatal lányhoz, aki a parkban a barátait várja, és megkérdi tőle, hogy nincs-e kedve valamit enni, inni vele. A lány láthatóan hárít, mivel nem jön be neki annyira a pasi, aki így továbbáll, de “véletlenül” kinyílik a táskája, ahonnan jó pár zöldhasú hullik szét a földre.

A lány gyorsan segít összeszedni a pénzt. És láthatóan már másként néz a férfira, beszélgetni kezd vele, közli, hogy a barátai még egy óráig nem kerülnek elő, így gyakorlatilag semmi dolga nincs. És mikor kiderül, hogy a pasi bankár, elindulnak ebédelni egy közeli étterembe. A teraszon foglalnak helyet, majd a srác kimegy a mosdóba, de már nem tér vissza.

A lány így végül idegessé válik, főként miután neki kell kifizetnie a számlát. Nézd meg miként reagál a pénzéhes lány, mikor előkerül a pasi.

betöltés...