Nemrég vett végső búcsút beteg kutyájától, térdre rogyott, amikor meglátta férje meglepetését!

A világon az egyik legnehezebb dolog, végleg búcsút mondani kedvenc háziállatunktól. Hosszú évek alatt annyira összenő az ember egy hűséges kutyával, hogy ha a négylábú megbetegszik, vagy valami baja történik, csak nehezen lehet feldolgozni a veszteséget.

Ilyenkor úgy tartják, a legjobb, ha bevetjük a “kutyaharapást, szőrével” közismert, és örök érvényű mondást. Ha valaki épp most veszítette el a kedvenc háziállatát, bármennyire is tiltakozik ellen, a legjobb lehet, ha egy újabb kis négylábút veszünk neki ajándékba.

A gazdi természetesen kezdetben nagyon ellenezni fogja a dolgot, de, amint meglátja az új jövevényt, megpuhul majd a szíve. A szeretett háziállatukat elvesztett gazdik ugyanis sokszor hajlamosak a depresszióra, figyeljünk oda arra, hogyan tudnánk minél jobban enyhíteni a fájdalmukat.

Az alábbi videóban láthatjuk, hogy mekkora boldogságot okoz a kis golden retriever kutyus a fiatal nőnek, aki nemrég vesztette el négylábú barátját. A kis goldit a férjétől kapta karácsonyra, hogy némiképp felejteni tudja a bánatát. Amikor meglátta a kutyust, térdre rogyott, és csak ömlöttek a könnyei örömében.

Egészen biztosan nagyon jó élete lesz ennek az örökbefogadott kutyának, hiszen a világ legjobb gazdijához került.

betöltés...