A kislány nagyon fáradtnak tűnik – de mikor megtudjuk miért, csak nevetünk rajta

Októberben elékezik a Halloween ünnepe az Egyesült Államokban, amikor mindenki érdekes jelmezt ölt. Ezt az ünnepséget már rengeteg országban ismerik és az ország minden részében láthatunk boszorkányokat egész hónapban.

Néha nem könnyű kitalálni, milyen jelmezbe bújjon a résztvevő de a 7 éves Lainie Griffith-nek elég határozott döntése volt. Ő pontosan tudta, hogy anyukának fog öltözni.

-Kislányom minden részletre gondolt. Egy babával a karján, egy picivel a lábánál jelent meg egyik nap előttem. Kontyba fogta a haját, felvett egy szabadidőruhát és papucsot.- mesélte az édesanya Jess Griffith az ABC news-nak.

Az édesanya még egy kicsit igazított lánya kosztümén, saját élettapasztalatát felhasználva. Sötét karikákat festett kislánya szeme alá és

-Úgy gondoltam, ezzel teljes lesz a kép. Anyaként mindannyian tudjuk, hogyan, milyen körülmények között vészeltük át azt az időszakot, mikor gyermekeink éjszaka nem aludtak jól, – tette hozzá Jess az ABC News-nak adott interjúban.

Lainie ezek után barátaival elment és megmutatta gondosan elkészített öltözékét. Nagy sikert aratott vele a környéken.

A család egyik barátja képek készített Lainie-ről és megosztotta azt a Facebook-on. Nemsokára 23 000 megjegyzés érkezett a fotóval kapcsolatban és 14 000-szer osztották meg.

Csak egy kis képzelőerőre van szükség és már kész is az új jelmez! Lainie ötlete telitalálat volt!

Te mit gondolsz erről az öltözékről? Szerinted a kislány jól illusztrálta, hogy néz ki egy anyuka, mikor kisgyermekei vannak? Kérjük oszd meg velünk véleményed a Facebook-on!

betöltés...