Karrierje során számtalan slágert ontott magából. Mind közül, talán ez a legszebb!

A zene az egyik legértékesebb ajándék, amit kaphattunk az élettől! A dallamai mindig a megfelelő lelkiállapotot váltják ki belőlünk, a legnagyobb énekesek pedig pontosan tudják, mit kell tenniük ahhoz, hogy dalaikkal örökre belopják magukat a szívünkbe.

Az alábbi videóklip is egyike a legeknek. Ki ne emlékezne e csodálatos akkordokra?!

Joe Cocker minden idők egyik legsikeresebb énekese. Karrierje során több olyan dalt adott ki, amiből világklasszis lett, koncertjeivel pedig meghódította egész Amerikát! Talán a legnépszerűbb felvétele a N’oubliez jamais, melyből csak úgy árad az őszinte érzelem és gyengédség.

Erre már csak ráerősít a dalszöveg, illetve a dallamvonal melankóliája, mely mind a boldog ifjúkor szép emlékeiről nosztalgiázik. A szerzeményt természetesen egy videóklip is kíséri, melynek főszereplője a közismert francia színésznő, Catherine Deneuve, akit életre szóló barátság fűzött Joe Cockerhez.

A vizuális anyag tartalma még ma is elérzékenyít: pár régi fénykép egy fotóalbumban olyan emlékeket elevenít fel, melyek nem ismertek szomorúságot, sem csüggedést… Mivel azóta sem tudta feldolgozni Joe Cocker halálát, a francia színésznő különleges módon emlékezik meg arról a jóbarátról, akivel oly sok derűs percet töltött a klip forgatásakor.

„Annyira törékeny, szégyenlős és elbűvölő volt! Mindig is barátként fogok gondolni rá.” – vallotta a színésznő.

betöltés...