Kövérnek tartotta fia párját az anyós: Ezt művelte vele a családi vacsorán

Megdöbbentő ebéd

Eléggé meglepődött egy magát teltebbnek tartó nő, amikor elment a férje családjához vacsorára. Az anyósa ugyanis valami teljesen mást szolgált fel neki, mint a többieknek. Amíg a családtagok bőséges tálat kaptak sült csirkével és extra körettel, addig ő tálja csak egy sült burgonyát, két kis darab húst, és két evőkanál zöldséget tartalmazott. Teljesen megdöbbent, mert amikor szólt, hogy kérne még, azt a választ kapta, hogy nincs több.

Így akart utalni a diétára az anyós

Természetesen ez egy enyhe utalás volt a súlyára az anyós részéről, csak hát nem volt túl elegáns. A nő ugyanis teljesen felvállalja, hogy kövérebb az átlagnál, és ő neki nincs szüksége arra, hogy így hívják fel a figyelmét arra, hogy diétáznia kellene.

Ezért aztán a férje kisegítette őt, és adott neki az ő tányérjából. Sőt, mivel a nő később még azt is hallotta, hogy az anyósa kövér disznónak nevezi őt a háta mögött, a férjével úgy döntöttek, hogy elmennek egy kocsmába, és ott felejtik el ezt a szörnyű családi látogatást. Ott még betoltak egy kis fish & chipset is, a biztonság kedvéért.

Kiálltak mellette

Akik hallották a pár sztoriját, azok mindannyian kiálltak a fiatal nő mellett, az ismerőseik szerint még akkor se volt joga ilyet tenni az anyósnak, ha egyébként igaza volt. Nem épp kedves gesztus, ráadásul egy családi vacsi közepén így megsérteni valakit, aki közel áll az ember fiához, nos, fogalmazzunk úgy, nem illik.

betöltés...