18 ember aki teljesen mást kapott kézhez, mint amit az interneten megrendelt

Az interneten történő rendelés mindig hordoz magával némi kockázatot. Ezek közül is leginkább az Ebay-en keresztül, Ázsiából rendelt termékek a rizikósak, hiszen hosszú a szállítási idő, izgulunk hogy vajon megérkezik-e, és ha meg is érkezik, vajon tényleg olyan lesz-e mint amilyet rendeltünk.

Aki többször is rendelt már így terméket az bizonyára futott már bele egy-két ehhez hasonló kínos szituációba, ahol valamilyen oknál fogva, de végül nem azt kapta amit megrendelt az interneten. (gondolok itt a termék anyagára, külsejére, stb.) Az Ebay persze felelősséget vállal az ilyen esetek miatt és ha bizonyítani tudjuk az igazunk, akkor teljes kártérítést fizet, na de ki az aki elkezd majd online ,,háborúzni” egy [email protected] 1-2 ezer forintos kínai mütyűr miatt? Nyilván senki, inkább nevetünk rajta egy jót és megígérjük magunknak, hogy soha többet nem rendelünk online, aztán pár nap múlva megint csak meglátunk valami pár száz forintos kütyüt, ami idehaza 4-5 ezer forint és újra bűnbe esünk, de ez már más tészta… Kivéve persze ha csak nem valami komolyabb összegű rendeléssel sikerült megszívatniuk, ez esetben nyilván a mosolygás nem segít, ott már érdemes valóban panaszt tenni.

Na ez a 18 ember szintén nagyon pórul járt az online rendeléssel és ahelyett, hogy hatalmas duzzogásba kezdtek volna, ők is inkább a dolog poénos oldalára próbáltak koncentrálni, ráadásul meg is örökítették mindezt, hogy mi is nevethessünk rajtuk egy jót…

1.  Érdemes figyelmesen átnézni a megrendelt áru méreteit, mielőtt vadul rácsapunk a ,,kosárba” gombra.

2.  Kínos, mert ebbe azért még belekötni is nehéz…

3.  Ez a srác egy kétszemélyes gyereksátort rendelt magának, gondolta csak elég lesz arra, hogy a nyári fesztiválokon aludhasson majd benne éjszaka. Hááát…szűkös kicsit, szűkös.

4.  Egy szép anyák napi virágcsokrot valaki?!

5.  Ezt az olcsó leggings-et egy anyuka rendelte magának online, gondolta nagy üzletet csinál vele. A méretet itt is érdemes lett volna leellenőrizni.

6.  A boltban vásárolt iskolatáskákért horribilis összegeket is képesek elkérni, az interneten vásárolhatók valamivel olcsóbbak. Most már értjük miért… De a macsek legalább bármikor bejelentkezhet továbbtanulni…

7.  Valaki egy szép pár cipellőt? ?

8.  Egy pofás, Amazonról rendelt TV-s szekrény. Reméljük a TV-t is ugyanonnan rendelte, különben…

9.  Amikor gondosan ügyelsz rá, hogy passzoljon a méret, még a mérőszalaggal le is méred magad, hogy minden okés-e, aztán kapsz egy ilyet…

10.  Amikor rendelsz egy ,,aranyos farkas farok kiegészítő, farsangi jelmezhez”árucikket, és ezt kapod…

11.  Ezzel az internetes rendeléssel ismét csak a cicák jártak jól…?

12.  Amikor direkt ,,nagytestű kutyáknak ajánlott” terméket rendelsz, de élesben kell szembesülnöd, hogy a tiéd valószínűleg akkor ,,óriás”.

13.  A rendeléskor nyilván csak a mackóról volt szó, ami a benne található kitömőanyag árát már nem tartalmazta. ¯\_(ツ)_/¯

14.  ,,Menő kerti napozószékek, amikkel lenyűgözhetjük a vendégeinket” – hát, hogy csodálkoznak majd egy nagyot, az biztos.

15.  Az első online rendelés szerintem a történelemben ami nem kisebb, hanem kivételesen nagyobb lett az elvártnál.

16.  Szegény srác évekig spórolt az Xbox One konzoljára, végül ezt kapta a 150 ezer forintjáért cserébe. Persze az ügyből hatalmas balhé lett, aminek köszönhetően hamar teljes kártérítést kapott a 19 éves srác.

17.  Kenyérvágó-deszka, ami összegyűjti alul a morzsát + grátisz kenyérvágó kés.

18.  Antik gyertyatartó étkezőasztalra?! Végül is igen, csak pici gyertyákhoz…?

betöltés...