A nő felgyújtotta a férjét, mert az molesztálta alig 7 éves kislányát!

Egy anya bármit képes megtenni, ha a gyermekéről van szó, nem csoda, ha ennek az amerikai nőnek is szinte elborult az agya, amikor kiderült, 52 éves férje a lányát molesztálja!

Tatanysha Hedman teljesen kiborult, amikor rájött, hogy férje molesztálja hétéves kislányát, ám ahelyett, hogy a rendőrséghez fordult volna, a saját kezébe vette a dolgokat és úgy döntött egy életre megleckézteti. Megvárta, amíg az ötvenkét éves Vincent elalszik, majd gyújtófolyadékot locsolt rá és meggyújtotta.

A férfinak sikerült elmenekülnie, így életben maradt, de súlyos égési sérüléseket szenvedett, feleségét pedig letartóztatták a gyilkossági kísérlet miatt. Amikor azonban kikérdezték, a nő mindent elmondott a rendőröknek, azt is, hogy mi indította a bűncselekményre, így férjét is őrizetbe vették első fokú szexuális bűncselekmény vádjával.

Mivel az asszony azt nyilatkozta, hogy hirtelen haragból cselekedett, valamint még hozzátette, hogy ha egyszerűen lelőtte volna a férjét, az túl gyors halál lett volna neki, a bíróság megkérdőjelezte a mentális egészségét.

A nyomozás egyelőre még folyik az ügyben, sokan azonban attól tartanak, hogy a nő túl szigorú büntetést kaphat tette miatt.

Forrás: mywaytohealthylife.com

betöltés...