Cigány horoszkóp: keresd meg, melyik a roma csillagjegyed, elmondja milyen élet vár rád!

Ismerd meg az ősi cigány horoszkópot és a saját csillagjegyedet. 12 szimbólum van, keresd meg, melyik a tied és olvasd el, mit hoz neked a jövő!

Csésze – Január 21 – Február 19

A csésze az eggyéválás és az idomulás jele. Mivel ha teát öntesz a csészébe, az mindig követi az alakját. A jegy szülöttei megértőek és kedvesek. Tisztelik az embereket és azokkal veszik körül magukat, akik hasonlóan gondolkodnak. Kreatívak és bölcsek. A családtagjaik ezen tulajdonságaik okán igen büszkék rájuk.

Kápolna – Február 20 – Március 20

A kápolna szülöttei hívők, hisznek Istenben. Mivel a jegy szülöttei vallásos emberek, a lelkiség egész életükben ott van. Nagyon érzékenyek és nyíltak. Álmodozó emberek, nem aggódnak még akkor sem, ha nehéz helyzetbe kerülnek, mert tudják, hogy mindig van kiút. A legbonyolultabb ügyeket is rövid időn belül megoldják. Nyugodt és jó ízlésű emberek.

Tőr – Március 21 – Április 20

A tőr erőt, becsületet és győzelmet jelképez. A jegy szülöttei sikeresek és azon fáradoznak, hogy legyőzzék a rossz dolgokat. A szimbólum szülöttei nem riadnak vissza semmitől, harcolnak azokért a dolgokért, ami fontos a számukra. Mindig kiállnak magukért, de a környezetükön is szívesen segítenek. Remek vezetőképességekkel rendelkeznek.

Korona – Április 21 – Május 20

A korona pénzt, energiát, tiszteletet, szerelmet és bátorságot jelent. Mivel drága anyagból, általában aranyból készül, ezért a korona jegy a cigány horoszkópban igen fontos. A szimbólum szülöttei nem félnek a küzdelemtől, szükségük van az anyagi biztonságra és ezért hajlandóak sokat dolgozni. Néha idegesítően sokat dolgoznak, de mindent megtesznek azért, hogy megteremtsék a jólétet, a luxust önmaguknak és a családnak.

Gyertyatartó – Május 21 – Június 20

A gyertyatartó olyan jegy, ami vallásosságra, hitre, együttérzésre utalhat. A szimbólum szülöttei hisznek az igaz életben, amelyért küzdenek is. Beszédesek és okosak. A megértésüknek köszönhetően nagyon megbecsüli őket a családjuk és ők gyakran ki is kérik a véleményüket.

Kerék – Június 21 – Július 21

A kerék a cigány horoszkópban a családszeretést, az anyaságot, a fejlődést jelenti. A kerék a kapcsolat és a beszélgetés jelképe is. A szimbólum szülöttei nagyon fejlett, komplex személyiséggel rendelkeznek. A hangulatuk ingadozó lehet, de mivel a kapcsolatuk, ad nekik erőt, ezért hamar helyreáll a lelki békéjük.

Csillag – Július 22 – Augusztus 22

A cigány szimbólumban a csillagnak hat ága van, ami a békét és a boldogságot jelképezi. A szülöttei tiszteletben tartanak másokat és egész életükben a családjuk mellet állnak. Az optimista felfogásuknak köszönhetően mindig készek arra, hogy keblükre öleljék a világot. A szimbólum szülöttei a művészetek terén is jeleskedhetnek.

Harang – Augusztus 23- Szeptember 23

A cigány horoszkópban ez a szimbólum a tökéletességre törekvést és a pontosságot jelképezi. Ezek nagyon fontos erények, amely minden emberben ott kellene lakozzon. A szimbólum szülöttei mindig az igazukért harcolnak, szeretik ha a dolgok úgy alakulnak ahogyan azt ők szeretnék. Azonban nagyon kritikusak tudnak lenni az élet számtalan területén.

Érme – Szeptember 23 – Október 22

Az érme a kiegyensúlyozottság és az igazság szimbóluma. Úgy vélik, hogy az érme az egyik legerősebb szimbólum, amely rengeteg módon befolyásolhatja a világot. A szimbólum szülöttei harcosak, kitartóan harcolnak az igazukért, önmagukért, azokért akik a számukra fontosak. Könnyen jogi pályára léphetnének, de a kreatív dolgok jobban vonzzák őket. Művészhajlamúak és szeretnek álmodozni, számukra ez az önkifejezés.

Kés – Október 23 – November 21

A kés félelmetes jelnek látszik, mivel életet és halált jelképezhet. A cigány horoszkópban az egyik legfontosabb szimbólumnak számít. A Kés szülöttei kemények, analitikusak és megértőek. A szerelemben hagyják, hogy az érzelmek magukkal ragadják őket. A családjuk szereti őket.

Fejsze – November 22 – December 21

A fejsze az erő, a szabadság, a kötöttségek átlépésének a szimbóluma. Ettől függetlenül a fejsze az egyik legvidámabb szimbólum, szerencsét és védelmet jelent. A szimbólum szülöttei szeretnek új dolgokat felfedezni. Képesek harcolni a vágyaikért. Ezért erős és megbecsült személyek.

Patkó – December 22 – Január 20

A patkó a szerencse szimbóluma. A munka és az erőfeszítés jelképe. A szimbólum szülöttei szeretnek dolgozni. A családjuk számíthat rájuk, meghallgatják őket és mindig segítenek. Karrieristák és nem állnak ellen a kihívásoknak, a tulajdonságaik miatt nagyon szereti őket a családjuk.

betöltés...