Mikor gimibe akart menni, tanárai kiröhögték. Mára elismert tudós lett a magyar fiúból!

Halász Gábor története sok embernek adhat erőt. Bizonyíték arra, hogy merjünk álmodni, ne higgyünk a károgóknak, ne hagyjuk, hogy letérítsenek az útról!

Halász Gábor története sok embernek adhat erőt. Akiket bántottak, kinevettek, lenéztek. Akiknek az álmait egy szánalmas, gúnyos mosollyal söpörték le az asztalról.

Halász Gábor kicsit mindannyiunk nevében megmutatta. Hogy lehet ezt így is.

“Amikor kicsi voltam, az általános iskolai tanáraim kinevettek mikor azt mondtam, gimibe akarok menni, megmondták hogy felejtsem el, úgysem fog sikerülni. Aztán a gimiben nyomatékosan elárulták, hogy ne áltassam magam az egyetemmel, mert úgysem lesz belőlem semmi, hisz alkalmatlan vagyok rá. Néhány napja diplomáztam le a 4. szakomon, mindenhol 5-ös minősítéssel végeztem, immáron Nanotechnológiai- és Orvosbiológiai Anyagtudós lettem.

Mindazoknak üzenem, akiket hasonlóan kedves emberek vesznek körbe, hogy SOHA, SENKINEK ne higgyetek azzal kapcsolatban, hogy mire vagytok képesek!!! Mert ha Ti elhiszitek, hogy meg tudjátok csinálni, akkor nincs az a földi erő, ami megakadályozhat abban, hogy véghez vigyétek a nagy terveket. MERJETEK ÁLMODNI! Méghozzá nagyokat! Hisz korlátai csak azoknak az embereknek vannak, akik folyton azt mondják, nem fog menni! Ti tartozzatok a sikeres emberek közé, hisz ez csak egyetlen döntésen múlik!”

Köszönjük, Gábor!

És igen, így van! Merjünk álmodni!

Oszd meg, ha egyetértesz!

betöltés...