Szörnyetegnek csúfolták – most ő lehet a világ legszebbje

20 éves Evita Patcey Edgar Delmundo Malajziából nehéz körülmények között nevelkedett. Egész életében bántották a külseje miatt, mondta az Ellenek.

https://www.instagram.com/p/BU3QhllAXZq/

A gonosz osztálytársai olyan nevekkel illették, mint a “szörnyeteg” vagy a “csokis süti”, a szőrös barna anyajegyei és májfoltjai miatt.

https://www.instagram.com/p/BUYX95MAKbC/

– Az általános iskolában senki sem akart barátkozni velem, mondta az Ellenek, majd így folytatta: emlékszem, egyszer két tanárt kellett megkérnem, hogy kísérjenek a szünetben, és meghallottam amint odasúgták egymásnak: “Miért kell úgy kezelnünk, mint egy kis “hercegnőt”? “. Összetört a szívem. Megmondtam nekik, hogy végül is nem kell velem jönniük, így aztán fogták magukat, és elmentek. Úgy éreztem, teljesen egyedül vagyok a világon.

https://www.instagram.com/p/BTxitZWg-gT/

Evita sokáig gondolkodott azon, hogy eltávolítsa a foltokat, de végül is úgy döntött, hogy nem változtat a külsején. És most a fiatal lány végül így állhat bosszút.

https://www.instagram.com/p/BOoRrdMBOVe/

16 éves korában Evita végre megtanulta elfogadni magát. És idén jelentkezett a “Miss Universe” szépségversenyre.

https://www.instagram.com/p/BVcF8F_ApiY/

Sok időbe telt, amíg eldöntötte, hogy menjen a versenyre vagy sem, de úgy van vele, hogy ha nem sikerül, az is rendben van.

– Nagyon izgulok. De ha nem jutok tovább, mindig van egy másik verseny, ahol kipróbálhatom magam!

https://www.instagram.com/p/BVRwrxggaUh/

Hihetetlenül örülünk annak, hogy Evita megtanulta elfogadni magát, és nagyon drukkolunk neki, hogy sikert érjen el a Miss Universe versenyben!

betöltés...