Ilyen dögösek Steven Seagal lányai – Az akciósztár büszke lehet

A születésnapos Steven Seagal hét gyermek, köztük négy lány büszke édesapja.

Steven Seagal 65 éves

Nemrég ünnepelte 65. születésnapját a hazánkban is ismert és népszerű akciósztár, Steven Seagal. Az amerikai, orosz, illetve szerb állampolgársággal rendelkező színész, zenész, producer, író, rendező, illetve harcművész hét gyermek, köztük négy lány büszke édesapja. Csemetéi négy különböző nőtől születtek.

Az unokákkal

With my grandchildren #usa #scottsdale #arizona #stevenseagal #seagal

Publiée par Steven Seagal sur Jeudi 2 février 2017

Ayako Fujitani

Steven Seagal legidősebb gyermeke a most 37 éves Ayako Fujitani, aki Japánban született. A lányból színésznő és író vált, követte apját a pályán. Édesanyja Miyako Fujitani, Steven Seagal első felesége.

Annaliza Seagal

Annaliza Steven Seagal második legidősebb lánya, ő 1987-ben született. Édesanyja a sztár harmadik felesége, Kelly Le Brock, aki úgy került a képbe, hogy Steven megcsalta vele a második feleségét. Az alábbi kép Annaliza születése után néhány hónappal készült, sajnos szinte ez az egyetlen, ami az interneten fellelhető róla. Visszavonultan él, nem szeret szerepelni. Aggodalomra azonban semmi ok, csinos testvérei helyette is kiélvezik a rivaldafényt.

Annaliza gyermekkorában

Arissa Seagal

Arissa Seagal Steven és Kelly kisebbik lánya, nevét feltehetően a dadája után kapta, akivel a színész később viszonyt folytatott. A nevelőnő, Arissa Wolf szülte a sztár legkisebb lányát.

Arissa plus size modellként dolgozik

Savannah Seagal

Íme, Savannah Seagal, Arissa Wolf és Steven Seagal szerelemgyereke, egyben a színész legkisebb lánya. Bár, ki tudja, talán ez még változhat.

betöltés...