Ezen 3 csillagjegy életére lesz leginkább hatással a Szeptember 28-i Holdfogyatkozás!

Ezen 3 csillagjegy életére lesz leginkább hatással a szeptember 28-i Holdfogyatkozás!

Szeptember 28-án Holdfogyatkozás lesz, ami leginkább a szerelmi életedre lesz kihatással, változásokat idéz elő a párkapcsolatodban, így megerősítheted a szerelmi elköteleződésedet, vagy lezárhatsz egy negatív, ártó románcot.

Most következzen 3 csillagjegy, amelyek életére leginkább hatással lesz a szeptember 28-i égi jelenség.

1. Kos

Sokkal szenvedélyesebb, szerelmesebb leszel ezen a napon. A vágy tüze benned ég, és ki fogsz mondani olyan dolgokat, amelyeket már rég ki akartál ejteni. Most az őszinteséget nagyon fontosnak tartod, vegyél részt játékokban, örülj az életnek.

2. Bak

Sok energiára számíthatsz, amelyet a Holdfogyatkozásnak köszönhetsz. A következő időszakban fontos részét fogja képezni az otthon és a család az életednek. A szeretteid részéről több figyelem, szeretet és megértés fog feléd irányulni. Neked olyan kérdésekre kell választ találnod, hogy “mi a célod az életben?”, “hogyan akarsz pozitív változást elérni?”.

Ha szingli vagy, egy nap belép a szerelem az ajtódon, csak annyi a dolgod, hogy ne zárd be azt az ajtót.

3. Oroszlán

Úgy érzed, hogy új tervekre, életcélokra, projektekre, emberi kapcsolatokra van szükséged, na és a szerelmi életedben is nem ártana felrázni egy kicsit az állóvizet. Használd ki azokat az energiákat, amelyeket az Holdfogyatkozás közvetít számodra. Higgy a saját erődben, cselekedj, és elégedett leszel.

Ha bátor és kitartó vagy, óriási dolgok megvalósítására lehetsz képes.

betöltés...