A 10 legbizarrabb szolgáltatás, amit meg lehet vásárolni online

Ma már olyasmit is megrendelhetünk a neten, amiről álmodni sem mernénk. Vagy nem is akarnánk.

Ma már nemcsak keltethető structojást lehet rendelni a netről. Ennél jóval magasabbra – vagy mélyebbre szárnyal az emberi fantázia.

Béreljünk valakit, aki a könnyeinket törli munka közben!

A szolgáltatás neve Ikemeso Danshi. Ha nem megy a sírás, abban is segítenek, van egy speckó videójuk. A könnyeinket vonzó fiatal férfiak törölgetik. Ne kérdezd, miért nem mi.

Gyönyörű modellek tanítanak mandarinul

Ez nem valamiféle kódolt üzenet: itt tényleg gyönyörű modellek tanítanak mandarinul. Ugyanis a mandarin a világ egyik legnehezebb nyelve. Egy kis inspiráció gyönyörű magyartanároknak.

Szakítanak helyettünk

Hiánypótló szolgáltatás.

Ha gyávák vagyunk kimondani: legyünk barátok – ők segítenek. Emailben, telefonon vagy sms-ben intézik a piszkos munkát. Teljesen megfizethetőek: egy szakítós sms 10 dollár.

Béreljünk anyut

A Need A Mom nevű szolgáltatás egyedülálló. Valaki más anyukáját bérelhetjük ki 30-40 dollárért, ha a miénk nem elég jó. Ő majd segít bevásárolni, főzni, ruhákat hajtogatni, azaz mindazt ellátni, amit egy normál anyu is szokott.

Törpekölcsönzés

Ha Montrealban élünk, a legénybúcsúnkra bérelhetünk apró embereket. Például lehetnek ők a mixerek, vagy idegenvezetők a városban.

Csirkebérlés

Fenntartható, környezetbarát baromfit mindenkinek!

A Rentachook abban segít, ha egy ideig szeretnénk a saját, friss tojásunkat enni.

Láthatatlan barát/barátnő

Aki látta A nő című filmet, tudja, miről beszélünk. Ez is hasonló: aki túl szégyenlős vagy időhiányban szenved ahhoz, hogy igazi párkapcsolatot ápoljon, csak pár kattintás, és itt a megoldás. Kiválasztjuk a megfelelő képet, kitöltjük a paramétereket és már csetelhetünk is szívünk választottjával.

Összebújós parti

Ki ne szeretne ölelkezni? Az érintés természetes emberi igényén alapul a szolgáltatás. Itt csakis összebújásról van szó, szakképzett tréner segítségével.

Üzenjünk krumplin!

A Potato Parcel nevű cég abban segít, ha olthatatlan vágyat érzünk, hogy rövid szöveges üzenetet egy burgonyán szeretnénk elküldeni valakinek.

Húzzunk magunkra egy távoli kocsmát!

Olyan amerikai kocsmák pólóit árulja a www.divebarshirtclub.com, ahol még sosem jártunk. Úgy látszik, náluk nagy szám a kocsma, inkább a bár a menő, ezért az előbbi igazi kuriózumnak számít.

betöltés...