3-ból csak 1 embernek sikerül a képen megtalálnia az elrejtett személyt. Neked sikerül?

Ha megnézed az alábbi képet, akkor ez egy teljesen hétköznapi képnek tűnik, melyen két ember áll egy fa alatt. Egymást átkarolva állnak ott, miközben a tavat nézik. Ha azonban egy kicsit jobban megnézzük a képet, látjuk, hogy még valaki van a képen.

Jól meg kell néznünk a képet, de ha a figyelmünket inkább a fa ágaira irányítjuk, akkor látjuk, hogy milyen optikai csalódást mutat a kép.

Most már látod? Ez egy kisbaba. Bal oldalon van a feje és jobb oldalon a lábai. Először jól meg kell nézni a képet, de ha már egyszer felismertük, akkor már nem lehet “nem észrevenni”.

Nem világos, hogy ez a kép kié, de nagyon jó példája az optikai csalódásnak. Van még több ilyen is, lent láthat még néhányat, nézze meg, hogy talál-e rajtuk érdekes dolgot.

Az elrejtett férfi

Ez a kép olyan, mintha csak egy természetfotó lenne, fákkal, növényekkel, bokrokkal. De van még rajta valami, mégpedig egy férfi alak. Nem is kicsit elrejtett, mert a ruházata olyan, mint az erdő színei, az arcán is festék van. Már látja? Az alábbi képen jelöltük, hol áll.

Ezt nagyon nehéz volt megtalálni, nem?

Emberek a vízben

Ezen a képen egy gyönyörű tavat lát, hegyvonulattal. Vagy esetleg valami mást? Esetleg már észrevette?

Ahhoz, hogy észrevegyük az alakzatot, egy kicsit el kell fordítani a fejünket balra. Most már látja? Két embert ábrázol a kép, akik félig a víz felett vannak, félig pedig a víz tükrözi őket.

Anya és gyermeke! Milyen szép, hogy valaki ilyen képet tud készíteni.

Elrejtett arc

Ez is igazi mestermű. Egy nagy archoz hasonlít, de ha jobban megnézzük, sok minden mást is felfedezhetünk rajta. Nem kevesebb, mint kilenc arcot találunk ezen a képen, ha jól megnézzük. Látja az összeset?

Itt találhatók:

Nagyon vicces és meglepő ilyen vagy ehhez hasonló opitkai csalódást látni egy képen.

betöltés...