Emlékszél rá? Ilyen gyönyörű nő lett az Alkonyat kislányából

Meseszép fiatal hölgy lett belőle.

Az egész világ imádta

Talán a Harry Potter óta nem volt akkora sikere fantasy filmsorozatnak, mint az Alkonyatnak. A Stephenie Meyer azonos című regényéből készült mozi első részét éppen 10 évvel ezelőtt, 2008-ban mutatták be. Bella és Edward szerelme pedig meghódította a filmvásznat. Megformálóik, Kristen Stewart és Robert Pattinson azóta sem értek el akkora sikert, mint ami a Twilight Saga hozott nekik. Nem beszélve a többi szereplőről.

View this post on Instagram

New Moon. New Love. #Twilight #NewMoon

A post shared by Twilight Saga (@twilight) on

A bárány és az oroszlán szerelme

A történet szerint Bella, az átlagos amerikai tinilány, apjához költözik a ködös Washington állambeli Forks nevű városkába. Hamar rátalál a gimnázium egyik legtitokzatosabb pasijára, Edward Cullenre és népes családjára. A két fiatal hosszas kerülgetés után egymásra talál és kiderül, hogy Edwardnak azért olyan furcsa jelleme és különlegesek a szokásai, mert vámpír. A vakmerő tinilány mit sem törődve azzal, hogy élete szerelme vért (igaz csak állatokét) fogyaszt, belemegy a kapcsolatba. Sőt, a széria utolsó részeiben már gyermekük is lesz, a meseszép félig vámpír, félig hús-vér ember Renesmee. Emlékszel még rá? Tényleg gyönyörű kislány!

https://instagram.com/p/BiljCTeHf_T/?utm_source=ig_embed

Mint egy porcelánbaba

Öt éve került a mozivászonra az Alkonyat utolsó része, melyben feltűnt Bella és Edward rohamos gyorsasággal cseperedő kislánya, Renesmee Cullen. A karaktert alakító színésznő, Mackenzie Foy idén már 18 éves és bár gyermekkorában is meseszép volt, mára gyönyörű fiatal hölgy lett belőle.

View this post on Instagram

Thank you #welovecoco 💋

A post shared by Mackenzie Foy (@mackenziefoy) on

A törékeny szépség már a legnagyobb hollywoodi rendezők kedvence, de nem csak a filmes körökben ér el sikereket: Disney Diótörőjének élő, színpadi darabjába is beválogatták.

View this post on Instagram

🙃Happy Tuesday🙂

A post shared by Mackenzie Foy (@mackenziefoy) on

betöltés...