Kétszer lesz vérhold 2015-ben, így használd ki az energiákat!

Idén április 28-án és szeptember 28-án nézhetjük meg a ritka égi jelenséget.

A jelenség során a Hold teljesen a Föld árnyékába kerül, ám mégsem sötétedik el teljesen, hanem narancsvörösre változik, köszönhetően a földi légkörön elszóródó fénynek (ugyanezt látjuk napfelkeltekor és naplementekor is).

Vajon beválnak a Biblia jóslatai, miszerint “A nap elsötétedik, a hold vérré változik, mielőtt eljön az Úr nagy és rettenetes napja”?

A legtöbb világvégét jövendölő jóslat igaz. Ilyenkor valóban vége van a világnak. Na, nem úgy, ahogyan azt mi gondoljuk. Egy erőteljes változás zajlik, melynek eredményeképpen a régi energiák korszaka lezárul, még akkor is, ha ezt szemmel láthatólag nem látjuk. Új, finomabb, magasabb rezgésű energiák hozzák el a változást világunkba.

Valláskutatók szerint a Szentírás több bizonyítékot is tartalmaz arra vonatkozóan, hogy az ilyen időszakokban meghatározó események történnek az emberiséggel.

Így használd ki ennek a napnak a különleges energiáit:

1.A holdfogyatkozás magában hordozza a nagy felismerések, nagy testi-és lelki gyógyulások lehetőségét

-Ilyenkor tökéletes állapotban vagyunk ahhoz, hogy befelé nézzünk és felismerjük, mi az, amit el kell engednünk, mi az, ami gátolja előrelépésünket, gyógyulásunkat.

-Érdemes picit elvonulni és leltárt készíteni érzelmeinkről, emberi kapcsolatainkról, eddig elvégzett feladatainkról, jövőbeni terveinkről, céljainkról.

2.Tisztulás

-Minden régi energia: bennünk és körülöttünk tisztulni fog. Ez a változás erős belső feszültséggel járhat. Főleg, ha a folyamatot nem támogatjuk valamilyen tudatos eszközzel. Segíthet az elvonulás, a meditáció, egy ellazító fürdő gyertyafénynél, gyógyteák és sok víz fogyasztása.

  1. Drasztikus változások

-A nagy felismerések és tisztulás következményeként most hirtelen szakadhatnak meg barátságok, érhetnek véget lehúzó kapcsolatok.

-Hirtelen megvilágosodhatunk, és jöhetünk rá arra, hogy szerelmi életünket már csak a megszokás tartja össze, vagy épp ellenkezőleg, még valódi szerelmi szálak kötnek össze minket.

  1. Lehull a lepel

-Lazulj el, és engedd, hogy ezen nap drasztikus energiái valóban lerántsák a leplet mindenről, még a saját érzéseidről is. Aminek mennie kell, az had menjen. Engedj el mindent, hogy új dolgokat építhess. Hagyd a mai nap energiáit dolgozni…és ne állj ellen a változásnak!

betöltés...