Egyszerre két lánynak kéri meg a kezét, sírva fakadsz amikor meglátod, hogy miért…

Ilyet még nem láttál: két lánynak tesz fogadalmat a fiú. Amikor megtudod, hogy miért, te is megkönnyezed!

Nem hétköznapi módját választotta a lánykérésnek ez a srác: nem egy, hanem két lánnyal ülnek be egy gondolába, hogy romantikus útjukra induljanak. Minden megvan, ami egy szerelmes és izgalmas lánykéréshez kell: pezsgő, csíkos pólós gondolás, és a szárazföldről szurkoló haverok. de nem egy, hanem két lány jut egy fiúra. Mégis hogy lehet ez?

Úgy, hogy az első lány, akinek örök fogadalmat tesz a fiú, és átnyújt neki egy gyönyörű nyakláncot, nem más mint a fiú barátnőjének a lánya. Megfogadja, hogy mindig mellette lesz, és örökké számíthat rá, bármi is történjen, örökre az élete részese lesz és támogatni fogja.

Ekkor a fiú barátnője már tudta, miről van szó, és hamarosan felteszi a fiú a nagy kérdést. Előtörnek az érzelmek, a srác haverjai tapsolnak, szurkolnak, és a történet vége egy gyönyörű happy end. Azt gondolom mondanunk sem kell, hogy a lány igent mondott, és csak remélni tudjuk, hogy hatalmas boldogságban fognak élni hárman, szeretetben, összetartozásban. Bárcsak mindenki így állna a másikhoz, a párja családjához. Ha megvan az igaz szerelem, ez nem is lehet kérdés…

betöltés...