Az utcán találták ezt a sebzett kiscicát, majd hazavitték magukhoz. Ekkor következett az igazi csoda!

A képen látható kiscicát kint, a fagyos hidegben találta egy család. A kis árva vasárnap került a családhoz, így nem tudták azonnal állatorvoshoz vinni. Tele volt vérző sebekkel, a szemét nem tudta kinyitni, jéggé volt fagyva.

A család igyekezett gyorsan felmelegíteni a kiscica testét, egész éjjel őrködött mellett valaki. Alig várták, hogy orvoshoz tudják vinni.

Alig volt szegénykében élet, a hideg és a fájdalmas sebek annyira megviselték, hogy amikor végre biztonságban érezhette magát, elaludt.

Amikor hétfőn elvitték az állatorvoshoz és az megvizsgálta, megállapította, hogy a kiscica nagyon rosszul van. Egy segélyszervezet segített nekik “anyatejhez” és megfelelő gyógyszerekhez juttatni a kiscicát.

A hosszas ápolásnak és a kitartó gondoskodásnak köszönhetően hamarosan kinyitotta a szemeit és már lábra is tudott állni. Végre láthatta saját szemeivel, hogy kik azok, akik gondját viselik.

Pennynek nevezték el a kis árvát, akiről később az is kiderült, hogy valami elüthette őt az utcán, azért került ilyen állapotba.

Penny állapota nagyon szépen javult, sokat evett, játszott és aludt is.

Hamar szoros barátságba került a család másik macskájával, Edennel.

8 hónap elteltével így néz ki Penny. Egy igazi pufók cica, akire a család minden tagja könnyes szemekkel tekint minden nap.

betöltés...