Ez a több, mint 100 éves optikai illúzió mindenkinek fejtörést okozott a neten! Te megtalálod a 2. cicát?

A képrejtvények azon túl, hogy szórakoztatóak igen hasznosak is, hiszen nem csak a képzelőerőt, kreativitást, de problémamegoldó képességet is fejlesztik.

Ha eddig csak szórakozásból fejtettél képrejtvényeket, most már tudhatod, hogy amennyire szórakoztatóak, legalább annyira hasznosak is.

Az alábbi rejtvény sok embernek okozott fejtörést már, hiszen amennyire egyszerűnek tűnik, pont annyira bonyolult is. Nézd meg alaposan, és keresd meg a képen rejtőzködő 2 cicát.

A feladat egyáltalán nem bonyolult, de annál nehezebb teljesíteni. Az egyik cica nyilvánvaló helyen van, azt persze egyből mindenki meglátja, na de mi a helyzet a másikkal?

Ez a régi kép tulajdonképpen egy korabeli reklám, mellyel az asztalon található, dr. Seth Arnold’s Balsamot, a belek működéséért felelős csodaerejű keveréket tették közismertté. A kép azóta az internetezők körében is közkedveltté vált.

Na, sikerült megtalálnod a második cicát? Ha semmiképp nem megy a feladvány, akkor eláruljuk, hogy a cica a bal oldali hölgy kalapján fekszik. Ugye, most már látod?

Ha tetszett ez a kedves képrejtvény, oszd meg ismerőseiddel is, hogy ők is jól szórakozhassanak!

betöltés...