Ebből a 3 csillagjegyből lesz a legjobb anya, feleség és szerető

Ezekből a női csillagjegyekből lesz a legjobb feleség, anya, és szerető!

A legtöbb férfi ilyen nőt szeretne feleségének, gyermekei anyjának, akivel ráadásul az ágyban is minden maga a tökély. Erről a 3 női csillagjegyről van szó!

1. Bak Nő

Ezek a nők rendkívül célratörők, hajlamosak a perfektcionizmusra, határozottak. Emellett tudnak kedvesek, megértőek, gyengédek is lenni, ezért a legtöbb férfi fejét könnyedén elcsavarják.

Minden téren kimagaslóan képesek teljesíteni, olykor érzékennyé válnak, de mindent megtesznek, hogy mások ezt ne vegyék észre.

2. Bika Nő

Ezek a nők, asszonyok szinte mindent képesek arannyá, értékessé változtatni. Úgy vélik, hogy minden emberben ott van a jó, amely sokkal erősebb a rossznál. Ezek a nők képesek megnyugvást, harmóniát teremteni a szeretett férfinak.

Néha elkényeztetetten viselkednek, de nem egoisták. A párjukat mindennél jobban szeretik, és elhalmozzák szerelmükkel, törődésükkel.

3. Szűz Nő

Ezek a nők igazi úrihölgyek, megjelenésük mindig tökéletes, remekül kommunikálnak, és nagyon intelligensek. A legtöbb esetben az eszükre és nem a szívükre hallgatnak, mivel az életüket a racionalitásra építik.

betöltés...