Egy érdekes személyiségteszt: mi a kedvenc nasid? Megmondjuk ki vagy!

Teszteld magad: a kedvenc nassolnivalókat felhasználva mondja meg a tutit.

Cukorka
Álmaid és vágyaid valóság közeliek, de szerény ember vagy, aki inkább kis dolgokban gondolkozik és tervez, holott többre lennél képes. Félsz a kudarctól, a visszautasítástól, a csalódástól. Szeretnéd a keserű gondolatokat megédesíteni.

Bonbon
Szereted megragadni a pillanatot, az élet szépségét, apró örömeit. Vidám és életrevaló vagy, aki tud élni a pillanat adta lehetőségekkel, és jól alkalmazkodik, a helyzetkehez. Könnyed és laza vagy, és néha kissé komolytalan és felelőtlen. Az élet élvezete mellett tűzz ki értelmes célokat is, erősítsd magadban a tudatos tervezést, az előrelátást és a kötelességteljesítést.

Egy tábla csoki
Ha a nasizás nálad egy nagy tábla csokinál kezdődik, akkor nagyon érzékeny ember vagy, aki több szeretetre, babusgatásra, simogatásra vágyik. Kevés, de annál mélyebb és hosszabb barátságot kötsz. Egy meghitt, tartalmas beszélgetést többre értékelsz, mint egy lármás bulit. Kevésbé vagy versengő típus és kerülöd a konfliktust. Általában mindenkihez jóhiszeműen állsz hozzá, emiatt csalódások érhetnek. Ha megbántanak, magadba fordulsz és visszabújsz a csigaházadba.

Egy szelet krémes, vagy habos sütemény
Kedves, simulékony és szeretetreméltó személyiség vagy. Mindenben a szépet és a jót keresed. minden vágyad, hogy problémamentes életet élj, igyekszel elsimítani, megelőzni a konfliktusokat, olykor túl engedékeny vagy. Hajlamos vagy a bizonytalanságra és sokat aggódsz a jövő miatt, ezért szívesen támaszkodsz másokra. Nehezen összpontosítasz huzamos időn keresztül, de képzelőerőd annál jobb.

Torta
A torta az édességek királynője, és sok emberrel megosztható. Társaságkedvelő ember vagy, szereted, ha sokan vesznek körül, egyrészt mert így megmutathatod különleges személyiségedet, másrészt mert szükséged van a pozitív visszajelzésekre, a dicséretre. Sokat adsz a jó modorra és a jó megjelenésre, emiatt hamar népszerűvé válsz. A kritikát viszont rosszul viseled. Szereted az ünnepeket, és a hangulatot is meg tudod teremteni hozzá.

Keksz, nápolyi
Nagyon elfoglalt ember vagy, állandó rohanásban élsz. számos teendőd és kötelezettségeid teljesítése mellett csak pillanatnyi örömöket, kikapcsolódást és szórakozást engedsz meg magadnak. Túl sokat rágódsz a határidők és a tökéletesség miatt, vagy, hogy mit gondolnak rólad mások, emiatt görcsös vagy és állandó raportra kész. Engedj kicsit a megfelelési vágyból és törődj többet önmagaddal.

Gyümölcs
Ha nasi gyanánt valamilyen gyümölcsöt választasz, akkor vagy  fogyókúrázol (gyümölcsnap? ), vagy nagyon egészségtudatos életet élsz. Figyelsz önmagadra, a testedre. Felelősségteljes és előrelátó vagy. Egy döntés meghozatalánál nemcsak az érzelmi, hanem a racionális szempontokat is figyelembe veszel, hosszú távú tervezel és eredményeket akarsz elérni.

Müzli, magvak
Racionális ember vagy, aki érzelmeit kevésbé mutatja ki, elfojtja. Szereted a kézzelfogható, hasznos dolgokat, döntéseidben is nagy szerepet kapnak józan érvek és az anyagi megtérülés, biztonság kérdése. Nem szereted a nagy felhajtást, a társaságban inkább visszahúzódó vagy, elvegyülsz. Szilárd természetű, megbízható, kitartó, precíz és korrekt ember vagy, akire bármikor lehet számítani.

Chips, sós ropogtatni valók
Lendületes, magabiztos és életrevaló ember vagy. Szeretsz mindent kipróbálni, megtapasztalni. Élvezed, ha zajlanak körülötted az események, ha kell, magad kavarod fel az állóvizet. Utálod a középszerűséget, a sótlan, unalmas embereket. Mindig kell hogy legyen valami cél az életedben, ami motivál, ami előrevisz.

Szotyi, mogyi, tökmag
Te a kihívások embere vagy, igazi küzdőszellem. Míg másokat a nehézségek és az akadályok elkedvetlenítik, téged inkább felvillanyoznak. Néha talán untat is, ha túl simán, egyszerűen mennek a dolgok. Elfogadtad, hogy az életben a kellemes dolgok mellett problémák és feladatok is vannak, amit meg kell oldani. bár olykor ingerlékeny és türelmetlen vagy, de mindenképpen eléred, amit akarsz.

Jégkrém, fagyi
Ha mindig jegest kívánsz, akkor nagyon heves vérmérsékletű ember vagy, akinek szüksége van arra, hogy lehűtse, lenyugtassa magát. Ingerlékeny, indulatos természeted és önfejűséged már többször bajba sodortak. Nem állsz be a sorba, inkább úszol az árral szemben.

tudasfaja.com

betöltés...