Tekerd magad fóliába és rövid időn belül ledobhatod a plussz kilókat és méregtelenítheted a tested!

Manapság számos kozmetikai eljárás során alkalmazzák a fóliás csomagolást testkarcsúsítás céljából. Az üvegházhatáson alapuló módszer sok esetben eredményes, otthon is kipróbálhatjuk fogyasztó hatását.

A folyamat eredményeképpen beindul a vérkeringés, fellendül a verejtékmirigyek munkája, kiválasztódnak a méreganyagok, és beindul a fogyás. Ha háztartási fóliával tekerjük körbe testünket, távoznak a méreganyagok, olvadnak a kilók, a bőr pedig újra sima és egészséges lesz.

Az alábbiakban két módszert mutatunk, mely segítségével távoznak a lerakódások a szervezetből, megszabadulhatunk a narancsbőrtől és a plusz kilóktól.

1. Mézes pakolás

Egy tálban melegítsünk fel néhány kanál mézet, majd a tűzről levéve tegyünk bele pár csepp citrom, narancs vagy jojoba illóolajat, és egy tojás sárgáját. A keveréket kenjük a problémás területre, mint például a hasra, combra, karokra, és szorosan tekerjük körbe háztartási fóliával. Vegyünk fel minél több meleg ruhát, takarózzunk jól be. Egy óra múlva távolítsuk el a pakolást, és mossuk le.

2. Agyagos borítás

Ez az egyik leghatékonyabb módszer, próbáljuk ki. Egy kis tálkában keverjünk el egy-két kanál agyagot pár csepp vízzel, hogy krémes állagú masszát kapjunk. Kenjük fel a narancsbőrös területre, tekerjünk rá fóliát, takarózzunk be, és hagyjuk állni egy óra hosszát.

Hetente kétszer alkalmazzuk a módszert, és rövid időn belül érezni fogjuk a hatását. Az agyag nagyon sok értékes mikroelemet tartalmaz, ezek pedig közvetlenül, rövid idő alatt a bőrön át felszívódnak.

Milyen előnyei vannak a fóliázásnak?

  • hatékony fogyást eredményez
  • sportolás, edzés után alkalmazva felerősíti annak hatását
  • egy hét alatt 2-3 kilótól lehet megszabadulni
  • könnyen és olcsón beszerezhetjük a háztartási fóliát
  • megszünteti a narancsbőrt és egészségessé varázsolja a bőrt
betöltés...