Te ismered a születési drágaköved titkát? Olvasd el, mit árul el a személyiségedről!

Érdekes dolgok fognak kiderülni.

Születési hónapod alapján most kiderítheted, melyik drágakő illik hozzád, valamint azt is megismerheted, mit árul el a személyiségedről. Titkok, amiket talán még te magad sem tudtál…

Január – Gránátkő

Nagyon anyáskodó, atyáskodó vagy. Mindent igyekszel kiszámítani, kielemezni. Együttérző vagy, aki sok szeretetet képes adni. Mindig ott teremsz, ha valakinek segítségre van szüksége, te vagy a csapat lelke, gondoskodó “tyúkanyója”.

Február – Ametiszt

Ha a körülmények adottak, akkor nyugodt, békés, spirituális természet vagy, aki nem szeret konfliktusokba keveredni. Egészében nézed a világ eseményeit. Liberális gondolkodásmódoddal másokra is nagy hatással vagy.

Március – Akvamarin

Egészséges, jókedvű, életvidám, szerethető ember vagy. Szereted a tisztaságot, a rendet, a szépet. Őszintén kifejted a véleményed, mert szeretsz emberekkel beszélni.

Április – Gyémánt

A gyémánt a szeretetet, az erőt és a keménységet jelképezi. A gyémánt elpusztíthatatlan, ahogyan te is. Sosem adod fel a harcot, mindig fel tudsz állni a kudarcot követően. Éppen emiatt makacs vagy, a meggyőződéseid szerint élsz.

Május – Smaragd

Ezek az emberek tartanak össze egy csapatot, közösséget, olyanok, mint a ragasztó. Ilyen vagy te is: képes vagy egységet kovácsolni egy közösségben, emellett nagyon együttérző, lelkiismeretes és lojális vagy.

Június – Gyöngy

Egyedi ember vagy, aki mitikus erővel bír. Összhangban vagy a természettel. Olykor naiv, szerény vagy, aki különös kapcsolatban áll az állatokkal.

Július – Rubintkő

Drámai, feltűnő, vibráló személyiséged van. Nagy önbizalommal rendelkezel, aki sosem ijed meg a kihívásoktól, konfliktusoktól. Szavahihető ember vagy, aki betartja amit ígért.

Augusztus – Krizolit

Szeretsz csevegni, beszélgetni. Szinte minden emberrel megtalálod a közös szót. Ugyanakkor vonzó, elbűvölő vagy, aki mellett nem lehet unatkozni, rossz dolgokról beszélni.

Szeptember – Zafír

Nyugodt, laza, vagány ember vagy, aki még ráadásul intelligens is. Nyitottan tekintesz a dolgokra, a világra. Hajlamos vagy parancsolgatni.

Október – Opál

Sosem unatkozol, mert nyughatatlan természeted van, így mindig kell csinálnod valamit. Vonzanak a kalandok, a spontaneitás. Mindig felhívod magadra a figyelmed, ami sok előnnyel, de néha hátránnyal is jár.

November – Citrinkő

Szerencsés vagy, akit imádnak az emberek. Jól kezeled a pénzt, optimista, vidám embernek ismer mindenki, mert az is vagy. Árad belőled a pozitív szemlélet, ami másokra is hatással van.

December – Türkiz

Rendíthetetlen ember vagy, tele önbizalommal. Érettebben viselkedsz a korodnál, segítesz másokon, de ha a helyzet úgy adódik, védelmedbe veszed az elesetteket, támogatásra szorulókat is.

(Filantropikum)

betöltés...