Mutatunk 10 jó okot, amiért a bika a legjobb partner az életben!

A bika jegyében született személyek föld jegyűek, érzékenyek, makacsak és reálisan látják az életet. Ma szeretnénk megismertetni veletek azt a 10 okot, hogy miért is a bika jegyében születettek a legjobb partnerek a szerelemben és az életben.

1. A bikák csendes személyek

A bikák nem kezdenek el veszekedni bármilyen apróság miatt, nagyon ritkán vesznek részt heves vitákban, mert ők meg tudják őrizni a nyugodt hozzáállásukat, bármilyen körülmények között. Nem hisztériáznak semmiért. Egy bika jegyében született személy mellett mindig jól fogjuk érezni magunkat, mert megbízhatóságot és nyugalmat sugároznak.

2. A bikák hűséges társak

A bikák szeretik a tartós, hosszútávú kapcsolatokat, ők sohasem ismerkednek azért, hogy egy egyéjszakás kalandban legyen részük, kissé régimódiak. Figyelmesen választják ki a partnerüket és csak akkor vágnak bele egy kapcsolatba, ha nagyon biztosak abban, hogy ez a kapcsolat tartós lesz. Csak olyan partnereket választanak, akikkel hosszútávra terveznek. Mindig hűségesek, sohasem bocsátkoznak kalandokba.

3. A bikák odaadóak

Egy bika jegyében született partner mellett sohasem lehet unatkozni, mert aktívak és mindig készek arra, hogy kipróbáljanak valami újat. Általában a bikák szentimentálisak, szeretnek szórakozni, a szerelmiélet számukra a beteljesedést jelenti.

4. A bikák kitartóak és határozottak

Ha egy bika valamiért harcol, akkor semmi sem tudja megállítani, még akkor sem, ha nehézségekbe ütközik, mert ő tovább harcol. Mindig talál valamit, ami motiválja, egyszerűen harcos típus. A bikák mantrája ” őrizd meg a nyugalmad és folytasd”.
A bikák makacsan hajtanak a céljuk felé, még akkor is, ha mindenki azt mondja, hogy úgysem sikerül. Ilyen helyzetekben jön elő a makacsságuk. Egyes esetekben a bika makacssága zavaró, mert, ha valaki azt mondja neki, hogy ne csinálja ő akkor is kitart a terve mellett, ha úgy gondolja, hogy sikerülhet, és néha neki van igaza, mert így kapja meg amit akar.

5. A bikák védelmezik a közeli hozzátartozójukat

A bikák a köztudatban erős és csendes emberként vannak elkönyvelve nemhiába mert, ha egy nehéz helyzetbe kerülnek, akkor sem félnek megtenni a szükséges lépéseket. Ha valaki megsérti azt a személyt, aki a bika számára fontos, akkor ő előbb az áldozattal foglalkozik, majd megbünteti a rosszakarót. A bika mindig kimondja amit gondol, általában tapintatosan.
Ahelyett, hogy azt mondaná, hogy ” rosszul nézel ki ebben a ruhában” – azt fogja mondani, hogy ” nagyon szép ruhád van, de nem a legjobb választás a számodra, próbálj felvenni valami mást”.

6. A bikák racionálisak és pragmatikusak

A bikák úgy látják a világot amilyen, nem repülnek ész nélkül a felhőkbe.
A bikák reális célokat tűznek ki és el is érik azokat, értelmesek és racionálisan gondolkodnak.
A bikák értékelik a stabilitást és mindent meg is tesznek ennek érdekében.

7. A bikák értékelik az élet szépségeit

Van egy módszer amellyel lenyűgözhetjük a bikákat, csak az érzékszerveire kell gondolnunk.
A bikák ugyanúgy tudnak örülni egy csodálatos vízesés láttán, mint egy rafinált konyha láttán. Ők értékelik a világ szépségeit és mindennek tudnak örülni. A bikáknak nem az az elvük, hogy egyre több pénzt költsenek, értékelik a szép gesztusokat, amiket másoktól kapnak, de ugyanolyan jól érzik magukat akkor is ha karba tett kézzel ülnek a TV előtt és filmet néznek.

8. A bikák kreatívak és jószívűek

A bikák ki tudják fejezni az érzéseiket, zenében, versben vagy festészetben, szeretik meglepni a partnerüket néhány romantikus gondolattal.
Stevie Wonder, Al Pacino, Jessica Alba, Salvador Dali, ők mind a bika jegyében születtek. A bikák számára fontos, hogy legyen egy múzsájuk, de mindig készen állnak arra, hogy a partnerük iránti szerelmüket valami kreatív dologgal fejezzék ki.
Azok a bikák is tudnak romantikus meglepetéseket vagy egy általuk készített tárggyal meglepetést okozni, akik nincsenek megáldva művészi hajlamokkal.

9. A bikák érzékenyek

A bikák sohasem tárják fel az érzelmeiket nyilvánosan, csak annak mondják el, mit éreznek, akit szeretnek. A bikák hűségesek, segítenek és bátorítanak a nehéz helyzetekben. Ők sokkal jobban megértik mint más jegy szülöttei, ha valami probléma adódik.

10. A bikák igazán megbízhatóak

A bikák tudják mit jelentenek a szavak és a tettek, ők mindig segítőkészek, ha szükség van rájuk.
A bikáknak nincs túl sok barátjuk, mert ők tudják, hogy ott ahol sokan vannak, nem alakulnak ki valódi kapcsolatok. A családjuk a legfontosabb a számukra, étkük akármit megtesznek.

Ha Bika vagy, vagy pedig a Partnered Bika, ne felejtsd el megosztani!

Forrás

betöltés...