Hogyan hódítsd meg az álom pasit? – Mindent meg akarok tudni a kiszemelt férfiről!

Megláttad és úgy érzed ő az igazi, csak nem tudod, hogyan nyűgözd le, hogyan közelíts hozzá? Tudd meg a Napjegyét és mindjárt könnyebb dolgod lesz.

Mennyire kiismerhetőek a férfiak? Milyen hónapban született? Mire számítsunk a kiszemelt férfitól?

Azon túl, hogy mi mire számíthatunk, nem árt, ha tisztában vagyunk vele, mi veszi le a lábáról. A végén kiderülhet akár az is, hogy már nem is vágyódunk utána.

Kos férfi

Tudassátok vele, hogy kedvelitek, de mindenképpen várjátok meg, hogy ő tegye meg az első lépést. Legyél egyenes, ne taktikázz, de tud, hogy szereti ha ő vadászhat, és ha kihívást jelenthetsz számára. Azonban ne várasd sokáig, ha közelít, mert a türelem nem erőssége. Szeret macho férfiként viselkedni, tehát hagyjátok, hogy ő legyen a vezér! Dicsérjétek, mert azt nagyon kedveli. Legyetek kreatívak, tartsátok fent a folyamatos izgalmat, akkor szívesen lesz hosszú távon is melletted.

Bika férfi

Az első lépést neked kell megtenni, mert a Bikák félénkek, biztonságra törekvők. Legyél vele kedves, simogasd meg, ezzel rögtön elbűvölöd. Nagyon ragaszkodóak, szeretnek mindenféle szép dolgot gyűjteni. Ha kitalálod mi az, akkor újabb plusz pontot írhatsz be magadnak. Gyorsan utat találsz a szívéhez ha főzöl neki valami finomat, vagy megleped kedvenc sütijével. Ő is szereti ha értékelik kedvességét, így dicsérettel is jó hatást érsz el nála. Szereti a talpraesett lányokat, de ne legyél túl rámenős!

 
Ikrek férfi

Beszélj vele minden féléről, szereti ha partnerével változatos témákról tud eszmét cserélni. kommunikálj vele minden létező módon, ezt is nagyon kedveli. Tudd meg hol lesz valami jó kis buli, és hívd meg őt. El lesz varázsolva a lehetőségtől, mert imád társaságban lenni. Szereti a kalandos természetű embereket, így minél változatosabb vagy, annál inkább fog ragaszkodni hozzád. Ne legyél vele túl érzelgős, ne telepedj rá, mert azt nagyon nem bírja. Minél inkább azt érzi melletted megmarad a szabadsága, annál nagyobb kedvvel tölti majd veled az idejét.

Rák férfi

Eléggé hangulatember, így mindenképpen akkor próbálj közeledni felé, ha épp jó kedvében van. Szeret gondoskodni másokról, így ha megosztod vele a problémáidat, akkor fontosnak érzi magát. Ha érzelmileg biztonságban érzi magát és magabiztosnak, akkor ő is bátran ki fogja mutatni az érzéseit, és megosztja veled a lelke mélységeit. Ha épp rosszkedvű, akkor csendben vigasztald, ne faggasd, amíg nem akar beszélni róla. Amikor el akarod kápráztatni, akkor hívd el egy meghitt piknikre, vagy ebédre, vagy egy családias baráti összejövetelre. Szeret otthon lenni, így mindenképpen vonzó számára, ha érzi számodra is kellemes ez a program. Ha hosszú távon a barátnője akarsz lenni, akkor meg kell tanulnod kezelni a hangulatváltozásait és érezni mikor mire van szüksége. Amikor érzelmileg megérinted, akkor jóban-rosszban támogatni fog, de tőled is ezt fogja elvárni.

Oroszlán férfi

Ha fel akarod kelteni a figyelmét akkor mond neki minél többet, hogy milyen csodálatos, és engedd magáról beszélni. Hallgasd elbűvölten, kissé ájulatba esve. Hagyd, hogy azt gondolja magáról ő a legcsodálatosabb. gyorsan elbűvölöd, ha felveszel valami dögös ruhát, szépen megcsinálod a hajad és kisminkeled magad. Dagadni fog a melle, hogy ilyen csinos nővel jelenhet meg. Mindig éreztesd vele, hogy igazi férfi, hagyd megtervezni a találkozásotokat, fizesse a számlát. Büszkeséggel tölti el, ha szíve hölgyét mindenféle jóval kényeztetheti. Hízelgéssel bármit el tudsz nála érni, imádja a bókokat.

Szűz férfi

Ne rohand le, szép csendesen közelítsd meg, különben elijesztheted. Nem szereti a kiszámíthatatlan helyzeteket, se azt, ha túl gyors a tempó. Tudd meg mi a kedvenc elfoglaltsága, és kezdj arról beszélgetni vele. Hagyj időt számára, hogy hozzád szokjon, megismerjen. Kérj tőle segítséget, engedd, hogy segítsen rendet rakni az életedben, menjen veled vásárolni. Engedd meg, hogy tegyen érted valamit, imádja, ha szükség van rá. Vidd el olyan helyre, ahol kedvére tanulmányozhatja a tényeket, adatokat, részleteket. Meséltesd arról mi a szíve vágya, hagyd hogy minél részletesebben kifejtse az elképzeléseit. Aranyos férfi, de nem nagyon szereti kimutatni az érzéseit. Szereti a tartózkodó, kedves és rendszerető lányokat. Elbűvölöd, ha külsőd mindig rendezett, ha környezeted tiszta. Biztonságban kell éreznie magát a kapcsolatban, ezért jó ha sokszor kifejezed háládat iránta, amiért ennyire figyelmes veled.

Mérleg férfi

Igazán stílusos és jó ízlésű férfi, kimondott szépérzékkel rendelkezik. Kérj tőle segítséget kiválasztani a lakásod dekorációit, vagy abban, hogy milyen ruhát és kiegészítőket válassz. Szereti a szép dolgokat, és a művészeteket. Beszélj meg találkozót vele valamely kulturális rendezvényre, vagy egy elegáns étterembe. Dicsérd meg öltözékét, beszélj vele divatról, kultúráról és természetesen róla. Életében imádja az egyensúlyt és a harmóniát, ezért sose borítsd fel a terveit, a napirendjét. A Mérleg férfi szereti, ha egy nő csinos, és jól öltözött, de semmiképpen ne vegyél fel túl kirívó ruhát, és ne legyél harsány, ez elijesztheti.

Skorpió férfi

Beszélgess vele fontos és titokzatos dolgokról, ezzel biztosan lenyűgözöd. Figyelj arra, hogy legyél nagyon tájékozott az adott témáról, a felületesség nem vonzó számára. Vidd el valami titokzatos rejtekhelyre, vagy egy izgalmas kalandra. Sose titkolózz előtte, mert ráérez, ha nem mondasz igazat, és elvesztheted a bizalmát. Hatással van viszont rá, ha kissé titokzatos vagy, akit meg kell fejtenie. Érzelmes és intuícióból táplálkozik, szereti ismerni kedvesét. Ne tölts tőle sok időt távol, mert még rosszra gondolhat. A Skorpiók negatív oldala, hogy szeretik kisajátítani párjukat, néha szinte rátelepednek.

Nyilas férfi

Először legyél a legkedvesebb és legjobb barátja. Beszélgess vele utazásról, faggasd ki ő hova szeretne utazni. Meséltesd kalandjairól, értékeld történeteit, legyél hozzá őszinte. Gyorsan célt érsz nála, ha elhívod egy túrára, kisebb utazásra, biciklizésre, fedezzetek fel új tájakat, próbáljatok ki érdekes dolgokat. Szeret kipróbálni új dolgokat, legyen az egy kihívás, egy új játék, vagy egy új étel. Legyél laza, és biztosíts számára szabadságot. Támogasd mindenben, amit szeretne, veled marad, ha nem akarod kényszeríteni semmire. Kerüld az érzelgősséget, a követelőzést, és a versengést. Legyenek közös távlati céljaitok, próbálj mindig izgalmat csempészni az együtt létetekbe.

Bak férfi

Hozd tudomására, hogy felkeltette az érdeklődésedet és értékeled a teljesítményét. Beszéltesd céljairól, terveiről, és te is mond el neki, mit szeretnél elérni az életedben. De jól gondold meg, hogy beszélsz erről, a felületes, irracionális embereket nem kedveli. Tudd meg tőle ügyesen mi az, ami komolyan érdekli, mit akar elérni, majd meséld el neki, hogy ez téged is érdekel. Keress a témába vágó előadást, és kérd meg kísérjen el rá. Ha el akarod őt bűvölni, akkor értékelned kell a munkáját, és át kell látnod tartózkodó viselkedésén. Ne légy túl rámenős, vagy hivalkodó, ez inkább megijeszti. Nem mondhatni túl érzelmesnek, élete minden területén jellemző rá ez a visszafogottság. Baráti társaságként azoknak örül, akik hasonlóan visszafogottak.

Vízöntő férfi

Vess fel számára egy bonyolult témát, vagy kérd, segítsen megfejteni egy műszaki szerkentyű működését. Ezzel már el is indulhat az eszmecsere köztetek. Miközben segítségedre van, hagyd beszélni, kérdezz rá világmegváltó terveire, és csodáld ötletességét, zsenialitását. Gyorsan megtalálod a szívéhez az utat valami különleges programmal, vagy érdekes gondolatokkal rendelkező baráti társasággal. Jó, ha minden őt érdeklő témában van némi rálátásod és véleményed. Légy barátságos, kreatív és olvasott. A művelt, értelmes nőket kedveli, akiknek fontos a mások támogatása, és érdekli őket a technika vívmányai. Ne akarj túl sokat az idejéből, szüksége van az egyedüllétre, a szabadságra. Törekedj arra, hogy minél több olyan programotok legyen, amikor társaságban vagytok. Ne vedd sértésnek, ha időnként visszautasít, és az egyedüllétet választja.

Halak férfi

Kérdezd arról miben hisz, mi foglalkoztatja a mindennapokban. Lehet, hogy művészi területen mozog, kérd meg mutassa meg alkotásait. Természetesen, ha valóban meg akarod hódítani, akkor fejezd ki csodálatodat felé. Lenyűgözöd, ha megmutatod romantikus oldaladat. Amennyiben érzel felőle ilyen típusú nyitottságot, akkor akár verset is írhatsz neki. Légy vele megértő, együtt érző, és mutasd meg milyen segítőkész vagy mások felé is. Ő maga is azonnal tettre kész, ha valaki segítségre szorul, így jó néven veszi, ha partnere hozzáállása is hasonló. Kényeztesd őt szeretettel, szervezz minél több romantikus programot. Mindent el fog követni, hogy örömet okozzon neked, de ne élj vissza jóindulatával! Ölelgesd sokat és mond neki mennyire szereted.

betöltés...