Válassz egy rúnakövet és olvasd el titkos üzenetét!

A rúnák a szerencsejóslás ősi formái. A vikingek és a normannok idejében (a VIII. és XI. században) használták a misztikus jósok és mágusok annak érdekében, hogy az istenek bölcsességét továbbadják az embereknek. A rúnák kis szimbólumokat és betűket tartalmaznak, melyeket annak idején kövekbe véstek. Melyik rúnakő vonz a legjobban?

Lazulj el, nézd végig az összes követ, majd válaszd ki azt, amelyet a legvonzóbbnak tartasz, és olvasd el, mit üzen számodra!

FEOH

Azt a követ választottad, melynek jelentése: ‘szarvasmarha’. Az északi emberek számára a szarvasmarha a gazdagság szimbóluma volt. Szentnek tartották, és húsát ünnepek alkalmával fogyasztották, ami azt szimbolizálta, hogy a gazdagság mindennek a jutalma. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy a fizikai gazdagság (házak, autók, ékszerek stb.) csak átmeneti, a spirituális gazdagság azonban örök, és soha senki nem veheti el tőled. Ha szeretnek – akár a családod, a barátaid vagy az állataid -, az a szeretet mély értelmet ad az életnek. Ez a kő olyan évezredes bölcsességet jelez, melyet meg kell osztanod másokkal is.

Ha nem tudsz a képességeidről és a tudásodról, az nem azt jelenti, hogy nincsenek.
Éppen ellenkezőleg: egyszerűen még nem fedezted fel őket. Ha azonban egyszer felismered saját értékeidet, bármikor használhatod őket. Kérdezd meg a tudatalattidat: mit tehetnék, hogy különbséget tudjak tenni, és megtaláljam önmagam? És ha ezt megtetted, kövesd a megérzéseidet. Ne aggodalmaskodj azon, hogy ezek jók vagy rosszak – csak kezdd el, és tégy valamit! Engedd, hogy a tudattalanod bősége világítsa be az utadat magad és mások előtt. Kérd azt, ami a tiéd – megérdemled!

THORN

Ez a kő a mágikus tövisfához van társítva – a szent fa, melyet a mágusok a varázspálcához használtak. Ha ezt a követ választottad, az azt jelenti, hogy van erőd szembenézni bármivel, ami keresztezheti az utadat. Ne félj semmitől, és ne hagyd, hogy bárki is megakadályozzon céljaid elérésében. Kizárólag rajtad múlik, hogy kiállsz-e saját magadért, másokért és az igazságért. Ez történhet úgy, hogy kiállsz olyanok mellett, akiket bántalmaztak, vagy segítesz, ha a szükség úgy hozza. Ne feledd, az igazság ösvényén a tövisfa mindig védelmet jelent számodra. Ha bátor vagy és követed az utadat, fokozatosan egyre csodálatosabb dolgokat tapasztalhatsz meg. Lehet, hogy egy nap vezető szerepben találod magad a munkahelyeden, vagy komoly sikereket könyvelhetsz el a magánéletedben, vagy a karrieredben. Ez egy komoly lecke, csak is rajtad múlik, hogy mit kezdesz a saját életeddel, de ne feledd: ahogy megérkezünk, ugyanúgy távozunk.

KEN

Ez a kő azt jelzi, hogy hamarosan megérted az élet értelmét egy új szempontból is. KEN egy fáklyát jelképez, mely azt jelenti, hogy végre látni fogsz a sötétben. Ezt ne úgy fogd fel, hogy valami egészen újat látsz majd, inkább úgy, hogy először veszel észre valamit, ami idáig rejtve volt előtted. Lehet, hogy egy szép reggelen felébredsz, és megfordul a fejedben: ez nem az az élet, amit én szeretnék. Néha az emberek úgy érzik, hogy a megvilágosodás a végcél, ám ne feledd, a megvilágosodás a kezdet, nem pedig a vég. A megvilágosodásban igazi erő van, de csak akkor nyer értelmet, ha jóra használod azt.

Gyakran megfordul a fejedben, hogy „Ha tudnám, hogy mi az életcélom, ha tudnám, hogy mit kezdjek az életemmel, hogy ki legyek stb.” Ezt azonban nem kell „tudni”, nem kell „felfogni”, ugyanis az egész csak egy kaland kezdete, ami a megfelelő időben magától toppan be az életedbe. Ne félj a változtatásoktól, és fogadd el végre, hogy a jó dolgok (a létező dolgok) igenis megtörténhetnek veled! Nem számít, mennyire egyszerűnek véled az életedet, van egy dolog, ami különlegessé teheti. Az pedig TE magad vagy!

WYNN

Ez a rúnakő a boldogságot jelképezi. Ahhoz azonban, hogy boldog légy, először saját magaddal kell békében élned. Ez azt jelenti, hogy a megoldásra koncentrálsz, nem pedig a problémára – ha egy szituáció, vagy egy személy bosszúságot okoz neked, fókuszálj arra, hogyan oldhatod meg mindezt, vagy változtasd meg a szituációt, ne szenvedj miatta. Az élet tele van hullámvölgyekkel és hullámhegyekkel. Fogadd el ezeket az ingadozásokat, hiszen ez maga az élet. Értékeld a jó tapasztalatokat, amelyeket bevonzol, és akkor nehezebben közelít meg a rossz! Ez olyan, mint a mágia. Feltűnt már, hogy néhány ember folyamatosan magához bevonzza a nyomort, a szerencsétlenséget, míg másoknak csupa jóban van részük? Ez nem véletlen! A boldogság, melyet keresel már a tiéd! Már ma megérkezik, ha egyszerűen csak ráfókuszálsz az élet örömteli dolgaira. Engedd el a múlt fájdalmait – miért jó a múltban élni?

Az egyetlen személy, aki számít az TE magad vagy, és a boldogságod. Miért is? Azért, mert már a mosolyod is képes boldogságot gerjeszteni. Ez egy gyönyörű mellékhatása a vidám és pozitív hozzáállásnak. Minél többet mosolyogsz, annál többet mosolyog családod és a világ is. Ez a kő egy boldog, örömteli eseményt is jelez, ami a családodban történik, és együtt élvezhetitek ki annak minden egyes pillanatát.

GEOFU

Ez a kő egy ajándékot jelképez, mely hamarosan érkezik hozzád, és ez valami olyasmi, ami beteljesíti a sorsodat. Ez lehet egy praktikus szuvenír, de lehet valami, amire már régóta vársz, hogy megtörténjen az életedben. Ám egy spirituális ajándék is lehet, a tudás újra felfedezése, mely segít beteljesíteni a vágyaidat. Azt azonban ne feledd, ahogyan kapsz, úgy adnod is kell. Az Univerzum ugyanis az egyensúlyról szól, így mindig meg kell találnod a módját annak, hogy visszaadd másoknak mindazt, amit te kaptál, és főleg akkor, ha valakinek segítségre van szüksége. Ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek segítened kell, csak figyelj oda a lehetőségekre, amikor szívességet tehetsz, még akkor is, ha ez csak egy mosoly egy idegen felé. Egyszerűen csak figyelj oda az erőre, ami benned lakozik, és naponta cselekedj jót (ez az, amiről gyakran elfeledkezünk rohanó életünkben). Az opál féldrágakő, és az ég kékje szorosan kapcsolódnak ehhez a rúnakőhöz. Ajándékod erejét megsokszorozhatod, ha ezt a követ gondosan megőrzöd.

JARA

Ez a kő az aratást jelképezi, a kemény munka idejét, és azt az időszakot, amikor learatjuk munkánk gyümölcsét, illetve a múlt erőfeszítéseit. Egy körforgás végén vagy, ami azt jelenti, hogy valamennyi erőfeszítést kell tenned életed bizonyos területén, hogy az ténylegesen gyümölcsözzön. Ne feledd, hogy ez olyan területeken használható, amiért megdolgoztál – mivel a pozitív szándékok jók, a szándékokat cselekedeteknek kell követnie. Életed azon területei, melyeken szándék és cselekedet is van, virágzóra fordul, ám ez csak a kezdet! Az élet egy utazás, ne siess, hogy elérd a végét! Lesznek nagyobb aratások számodra a jövőben, de jegyezd meg e kő egyik leckéjét: mielőtt aratsz, vetned kell, ápolnod és gondoznod. Munkát és némi rizikót is bele kell fektetned ahhoz, hogy elérd a céljaidat, és így lesz jó az aratásod.

betöltés...