Az anyuka már arra készül, hogy eltemeti babanagyságú kislányát. 13 évvel később az orvosok sem hisznek a szemüknek!

Biztosan sokan hallottak már Kenadie Jourdin-Bromley-ról, aki ezelőtt 13 évvel, alig több mint egy kilóval jött a világra. Amint megszületett, rögtön meg is keresztelték, hiszen senki sem reménykedett abban, hogy megláthatja a másnapot.

Születése után a nővérek a kórházban, Thumbelinának, vagyis Hüvelyk Pannának szólították, ugyanis annyira aprócska volt, akárcsak egy játékbaba. Kenadie 1100 grammal, és egy nagyon ritka betegséggel jött világra. Súlyos fejlődési rendellenességekkel küzd, ami mind fizikai, mind pedig szellemi szinten érintik.

A jelenleg 13 éves lány alig több, mint egy méter, nagyon törékenyek a csontjai, és tanulási rendellenességei is vannak. Mindezek ellenére Kenadie nagyon szeret iskolába járni, sportolni, mindig jókedve van, imádja a művészeteket, és az életet. Jószívű, bátor, és képes mindenkit felvidítani a környezetében.

A most 13 éves lány 60 centivel alacsonyabb az iskolástársainál, és súlya akkora, akárcsak egy 2 éves gyereké. A törpenövésben szenvedő emberek, a fejlődési rendellenesség következtében gyakran komoly légzési nehézségekkel is küzdenek. Kenadie is többször szenvedett már a problémától.

Környezete imádja a különleges termetű, csupa szív kislányt, mindent megtesznek annak érdekében, hogy Kenadine biztonságosan, és boldogan élhesse az életet. Az alábbi videóban láthatjuk, hogyan tölti Hüvelyk Panna a hétköznapjait, azt, hogy mennyire szeretet, és boldogság veszi körül az aprócska kislányt.

betöltés...