Ez az asszisztensnő újra találkozik azokkal a kisbabákkal, akinek megmentette az életét. A nővér reakciója leírhatatlan!

Az amerikai Georgia állambeli Marietta kisvárosban lévő WellStar Kennestone Kórházban működik egy új- és koraszülött osztály, ahol immár 30 éve mindent megtesznek, hogy a legkritikusabb állapotban lévő kisbabák is esélyt kapjanak az életben. Az intenzív újszülött osztályt NICU-nak hívják.

Azok a kisbabák, akik bekerülnek a NICU-ba, annyira súlyos állapotban vannak, hogy a szüleik nem tartózkodhatnak a közvetlen közelükben, csak reménykedni tudnak abban, hogy babájuk elég erős lesz ahhoz, hogy túlélje a kritikus órákat, napokat.

De van egy asszisztensnő, aki olyan, mint egy angyal, és úgy gondozza a kicsiket, mint az igazi szülők. Renne Hendrix szerint a legfontosabb dolog, hogy úgy bánjon a koraszülött kisbabákkal, ahogyan ő elvárná, hogy a saját, kritikus állapotban lévő gyermekével törődjenek.

A szülők folyamatosan kapcsolatban vannak az orvosokkal, hogy napirenden lehessenek a gyerekük állapotát illetően. Bámulatos látni, hogy egy minimális túlélési eséllyel rendelkező csöppséget hogyan sikerül az orvosoknak és nővéreknek életben tartania és megerősítenie, hogy később teljesen egészségesen vihessék haza a szülők.

Egyik nap a Kleenex csapata megkérte Renne-t, hogy nézzen meg egy videót. Amint a felvétel elindult, több szülő, anyukák és apukák szólaltak meg és fejezték ki hálájukat és köszönetüket az asszisztensnőnek, hiszen volt, akinek kétszer is megmentette a gyereke életet. Természetesen Renne is elérzékenyül, de a java még csak ezután jött, ugyanis élőben is megjelennek a szülők, és felcseperedőben lévő gyerkőceik.

Minket kirázott a libabőr a meghatódottságtól.

betöltés...