10 dolog, amit mindenki ismer, aki sokszor van feketében

…és amikor azt írjuk, sokszor, igazából arra gondolunk: mindig.

1. Emberek, akiknek véleménye van az öltözködésedről:”Mi van, meghalt valaki?” – Ha-ha-ha, hát ezt még sose hallottam! Ja, de, úgy húszezerszer.

2. Emberek, akiknek véleménye van az öltözködésedről: “Sokkal csinosabb vagy színes ruhákban!” – És ha én nem csinos akarok lenni, hanem az éj sötét – magas és vékony – királynője?

3. Emberek, akiknek véleménye van az öltözködésedről: “Olyan vagy, mint egy varjú!” – Jobb lesz, ha csendben maradsz, mielőtt kitépem a szíved a hegyes csőrömmel..

4. És ezek az emberek nem is ismerhetik azt a gyönyört, amikor nem kell összeillő színeket válogatni reggel: minden ruhád passzol a többihez!

5. És a mosás is sokkal kisebb szívás, mint a színes cuccokkal. Összemostad a kedvenc fekete felsődet a kedvenc fekete nadrágoddal? Remek! Nem történt semmi!

6. Nincs olyan alkalom, amikor a fekete ne működhetne. Munkamegbeszélés, kiállításmegnyitó, szülői értekezlet vagy bevásárlás: a fekete működik.

7. Ha mégis úgy döntesz, színt viszel a kiegészítőidbe, vagy a sminkedbe, sokkal jobban feltűnik, mint másoknál: egy vörös rúzs, vagy egy nagy nyaklánc és kész is van díva éned!

8. Ha izzadós típus vagy, pontosan tudod, miért csodálatosak a fekete felsők. Viszlát foltok, helló nyugodt izzadás!

9. Ha ajándékot kell neked venni, nehéz mellényúlni a színekkel. “Remélem eltaláltam az ízlésed!” Fekete? Akkor igen!

10. Arról nem is beszélve, hogy a fekete MINDIG karcsúsít és SOSEM megy ki a divatból. Imádunk, fekete!

betöltés...